2777
2789

لتروزول وامپول اچ ام جی داده روز یازدهم باید برم سونو.

بعد از روز یازده ک رفتم سونو کی ای یو ای میکنن؟

چجوریه؟

سونو میدی فولیکول خوب داشته باشی معمولا روز ۱۲ iui میکنن

البته بستگی ب سیکل ماهانه هم داره ک چند روزه باشه

بعد اسپرم همسرتو میگیرن اصطلاحا میشورن و خوباشو جدا میکنن با ی چیزی شبیه سرنگ تزریق میکنن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو میدی فولیکول خوب داشته باشی معمولا روز ۱۲ iui میکننالبته بستگی ب سیکل ماهانه هم داره ک چند روزه ...

خب نگفتن شوهرم باید چیکار کنه دارویی چیزی آخرین چقد از انزال ش گذشته باشه 

ای یو ای ۱۸۰۰ هست برم انشالله ک بگیره ای وی اف بالا تره قیمتاش

دکترا اواش میگن بیا ایپ ای بعد نیگن خب چند بار تکرار کن که صد در صد بشه ...

انشالله برای شما بار اول بگیره

خب نگفتن شوهرم باید چیکار کنه دارویی چیزی آخرین چقد از انزال ش گذشته باشه

خب از دکتر بپرس

بعصیا میگن ۴۸ ساعت قبلش انجام نداده باشین بعصیام میگن شب قبلش انجام بدین

تا حالا آزاد سازی نزدم لتروزول تنها استفاده داشتم

خوب یکبار با لتروزل و hcg اقدام طبیعی داشته باش دکترها از خداشونه سریع iui کنن، من با iui جواب نگرفتم بعد رفتم امپول زدم بدون iui گرفت، برای iui هم انقدر معطلم کردن بنظرم اصلا نمونه خراب شد ، رفتم تو اتاق دیدم دستیار احمق زیر اسپلیت رهاش کرده بود 🤐 الکی ۵تومنی فقط چاپیدن

خب بعد از ای یو ای نزدیکی هم داشته باشیم قبل و بعدش؟یا ن همون ای یو ای کافیه‌

ببین همه اینارو دکترت باید بگه

من خودم iui کردم شب قبلش نزدیکی داشتیم اونروز ک iui شدم هیچی شب بعدشم دوباره انجام دادیم و دوباره ی شب انجام ندادیم شب بعد انجام دادیم و از همون شب شیاف شروع کردم

من یخ بچه دارم دو تا سقط داشتم الان دوساله حامله نشدم

خواهر شوهر منم مثل شماست البته که تعداد سقطش بیشتر دکتر به اونم گفت ای یو ای یا ای وی اف چون تو ازمایش ... سالمن