2777
2789
عنوان

قانون جذب و رابطه

214 بازدید | 19 پست

بچه ها دیدید میگن که وقتی روی خودم کار کردم طرف برگشت؟یا وقتی رو خودم کار کردم رابطه ام بهتر شد و طرف خیلی عاشق تر شد بهم .......تجربه اش رو داشتید؟میشه برام تعریف کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من کلا طرفو ول کردم سعی کردم رو خودم کار کنم بعد پسری که بع هیچکس التماس نمیکرد و حتی وقتی تو رابطه بودیم به منم التماس نمیکرد برگشت عین چی پشیمان شده بود😔🤣

هرجایی جاش پیش من نیست.

اره من کلا طرفو ول کردم سعی کردم رو خودم کار کنم بعد پسری که بع هیچکس التماس نمیکرد و حتی وقتی تو را ...

میشه تعریف کنی چیکارا کردی ؟وقتی تو زندگیت حس تنهایی و خلا میکنی چجوری اخههههه

یعنی هرچی فکر کردی و نوشتی برعکس شد برات؟

نه کلا جذب ینی ته دلت باور داشته باشی ی چیزی رو 

مثلا ماشین میدی دسته ی نفر اینقدر باور داری ک طرف ی بلایی سر ماشینت میاره ک همون هم میشه 

یا مثلا ی معامله میکنی همه چی درسته ته دلت میگی این چک پاس نمیشه همون میشه

میشه تعریف کنی چیکارا کردی ؟وقتی تو زندگیت حس تنهایی و خلا میکنی چجوری اخههههه

با خودت حرف بزن وقتایی که حس تنهایی میکنی کاری ازت برنمیاد سعی نکن خودتو از تنهایی بکشی بیرون. حرفاتو بنویس گریه کن ولی به کسی پیام نده. کلیپ های انگیزشی و کارما ببین 

هرجایی جاش پیش من نیست.

میگن قانون جذب بر پایه باوره

و اینکه وقتی یک نفر و رها میکنی و به اون مرحله میرسی که به بودنش تو زندگیت احتیاجی نداری و اون احساس نیاز رو نداری طرف برمیگرده چون دیگ براش انرژی نمیفرستی و اون کمبود انرژیو حس میکنه و برمیگرده

من اینطوری شنیدم مورد هایی بودن تو اطرافیان ک بعد  اینک رها کردن برگشته و مواردیم بودن ک با اینکه طرف رها کردن طرف برنگشته بود