2777
2789
عنوان

ازمون استخدامی

150 بازدید | 15 پست

سلام نی نی ها.من 1سال مربی پیش دبستانی بودم فقط برای بیکاری بعد دیدم خیلی علاقه مندم.ولی مدیرش پیش خیلی ناسازگار بود.از طرفی رشتم غیر مرتبط بود و من فقط 1سال سابقه داشتم و نشد ازمون شرکت کنم.امسال غیرمستقیم مدیر پیش دبستانی بهم گفته که برم دوباره پیش بنظرتون برم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علن هیجی برم امید سابقه کار برای ازمون استخدامی

بنظرت من عموم مدیر غیرانتفاعی موسسشم خودشه واسه ابتدایی بعد معلم زن هم داره بدون اینکه برم کار کنم‌میتونه سابقه برام بزنه؟

هیچی؟ مگ دیوونه ای 

بومی داری ؟ 

سابقه کار چیه بابا ول کن اونقدم اهمیت نداره تو ازمونش اگه بومی داری بیخیال چون دارن سهمیه هارو برمیدارن کلا گفتن میخوایم کاری کنیم اگه تو چهار تا سهمیه هم داری اونی رو برات حساب کنیم که بیشتره . حالا اگه شما بومی دارید دیگه سابقه کار برات حساب نمیشه . مدیر هم از خداشه مفت پیدا کرده 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

من بومی ام

همینو برات حساب میکنن یعنی یه سهمیه برات حساب میشه و نهایت اینو بتونی بعد قبولی تو مصاحبه بگی . 

عمر خودتو تلف نکن برای مدیری که چس مثقال پول میده دنبال سو استفاده و معلم مفتیه در صورتی که من دیدم مهد کف حقوقش ۶ تا ۸ م

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

گفتن احتمال زیاد ازمون استخدامی اموزش پرورش دیگه از این به بعد نمیگیرن..معلمشونو از فرهنگیان و رجایی استخدام میکنن

جواب آزمون آموزش و پرورش اومده؟؟

نه ان شاء الله همین هفته نتایج میاد

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....!