2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی بی ادب

123 بازدید | 14 پست

همسرم یه دوست داشت خیلی خودش خوب بود 

این اقا همزمان با ما ازدواج کرد خانوم اونم سر مساعل عروسی تالار و اینچیزا با شوهرش بحث داشت مثه من 

باهم خیلی صحبت میکردیم تلفنی چون راه دور بود این خوب بود باهام 

بعد عروسیمون یه بار اومدن خونمون تازه یه ماه میشد خونه خودم بودم هیچی بلد نبودم مامانم و خاله هام اومدن خونه غذا اینا گذاشتن 

شب ک اومدن من گفتم مامانم اومده کمکم من بلد نیستم چیزی 

یک یدقه بعدش برگشت گفت خونه دختر خاله بی عرضم رفتیم خالم و فامیلا کمکش کردن غذا گذاشته گفتم تو ک بلد نیستی اشپزی کنی گه میخوری مهمون دعوت میکنی من خیلی ناراحت شدم الان پنج ساله بعد اون روز باهاش ارتباط ندارم 

شوهرم میگه زشته ما یه بارم نرفتیم خونشون کادو شیرینی هم اورده بودن 

برم یا نرم ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دلم شکست من چون درس میخوندم بلد نبودم سنم کم بود اون دوسال از من بزرگ تر بود خونه بود همش اشپزی ...

چقدر بی ادب بوده من یکی بهم میگفت مامانم اومده کمکم خوشم میومد از صداقتش نه اینکه بخواد دروغی شو داشته باشه 

برو یه بار مهمونیشون رو پس بده بخاطر همسرت ولی کلا محدود باشه بهتره رفت و آمدتون

وای چقدر بی لپل و بی شخصیتتت. خوب کردی رفت و امد نداشتید.. ولی به نظر من برو. اونم در حد دو ساعت و بس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چقدر بی ادب بوده من یکی بهم میگفت مامانم اومده کمکم خوشم میومد از صداقتش نه اینکه بخواد دروغی شو داش ...

ب نظر من اصلا ب اون ربط نداشته شاید دلم بخواد غذا از بیرون بگیرم اونموقع بلد نبودم جوابشو بدم 

اره اینطوری بهتره

بعد پنج سال من دیگه روم نمیشه تو اینستا همه جاهم بلاکش کردم 😂😐

پس بی خیال. ولی خوب کردی کلااا انداختیش دور.. همسرت گفت بگو رفیقت ادم درست اما من زنشو خوشم نمیاد. ادمی مه انقدر بی پروا به میزبان توهین میکنه تو زندگی من جایی نداره.. حالا تو مهمونی چیزی بهش نگفتی همون لحظه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اره من خوشم نمیاد ازش دیگه نمیخوام ببینمش از یه طرفی کادو اوردن بریم یه ساعت بشینیم کادوشو بدم بیام ...

پس بعد شام برید..مثن ۹برید تا ۱۰بشینین و برگردین...وااااا منم یه همچی سمی دوستم بود.‌نق میزد.‌نق میزد...سرکوفت کارای۲۰سال پیشو میزد...پیامش دادم ک من و تو هیچ وقت همو نمی‌فهمیم و این عذاب اوره...کات کردم ۳ساله

پس بی خیال. ولی خوب کردی کلااا انداختیش دور.. همسرت گفت بگو رفیقت ادم درست اما من زنشو خوشم نمیاد. ا ...

اره واقعا کار خوبی کردم 

بهش گفتم 

همون لحظه هیچی نگفتم من سنم کم بود بعد اصلا انتظار این حرفو نداشتم شوکه شدم تا اخر مهمونی حرفی بهش نزدم تا پاشدن رفتن مامانم میگفت باید جوابشو میدادی

چقدرم بهشون زیتون دادم پنج شیش کیلو میشد البته بخاطر دوسته شوهرم ک قبل عروسی و تو عروسی هر کاری از دسش بر اومد از جون دل مایه گذاشت 

خودش میگفت زنه من بیشعوره یه بارم انقدر زده بود زنشو با لباس خونه فرار کرده بود تو کوچه 

اره واقعا کار خوبی کردم بهش گفتم همون لحظه هیچی نگفتم من سنم کم بود بعد اصلا انتظار این حرفو نداشتم ...

اوووههه. فقطط اخرشششششش