2777
2789
عنوان

دوستم که تا سال نهم دست راست و چپش رو تشخیص نمی‌داد فرهنگیان آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست

ما چند تا داشتیم درسشون ضعیف بود چون نمیخوندن

اما بسیار باهوش و نخبه

اینجور افراد بخونن میتونن از همه بزنن جلو چون ذهنشون فوق العاده هست و حتی میتونن ضعفهای گذشته رو ههم جبران کنن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

فکر کنم قبولی از دانشگاه فرهنگیان رو دارن بیشتر میکنند. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چند تا داشتیم درسشون ضعیف بود چون نمیخوندناما بسیار باهوش و نخبهاینجور افراد بخونن میتونن از همه ...

اره واقعا همین طوره 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
دختر دایی منم خنگ بود درس نمیخوند کلا فازش فرق داشت عمل لاغری هم کرد ازدواج کرد طلاق گرفت فرهنگیانم ...

اینا خنگ نیستن بلکهباهوشو نخبه هستن 

فقط درس نمیخوندن و علت ضعیف بودن درسشون همین درس نخوندن بوده نه خنگ بودنشون

اره واقعا همین طوره

اینا درس نخونن هم ممکنه تو کارای دیگه خیلی موفق بشن چون استعداد دارن

البته بعضی هاشون هم عاقبت خوبی ندارن و هیچوقت راه درست رو نمیرن مثلا معتاد میشن

همه اینا به هم چه ربطی داشت

اونم شاید  تو فاز درس نبوده

عمل و ازدواج کرده و بعدازدواج و طلاق متوجه چیزهایی شده و براساس تجربش یاد گرفته اهداف متفاوتی مثل درس و کار رو بره

همین اگیزه نداشتن و داشتن انگیزه خیلی مهم بوده

کلا قبولی سخته حتی با تلاش زیاد باید هوش بالایی هم داشته باشی و روش درست رو بخونی این دختر دایی هم هوشش رو داشته