2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

1311 بازدید | 178 پست

تنها حقی که یه زن میتونه تو این سگدونی داشته باشه مهریست

اونوقت یه سریا همینم نمیخوان و میگن عاشق طرفیم و با یه سکه میرن جلو با فکر اینکه هیچی مهم تر از عشق نیس اونوقت شوهرشونم لاسو از اب در میاد

نمونش خواهر من 

حالا من کاملا عقایدم با اون متفاوته و دوس دارم مهریم سنگین باشه ولی خب هر خانواده ای بیاد قطعا میگه پس چرا خواهرت یه سکست ،ما اوکی نیستیم و بحث میشه درحالی که خانوادم انتخاب مهریه رو به عهده خودمون گذاشتن

بنظرتون مهریه باید چقد باشه و بهترین جوابی که میشه داد چیه در مقابلشون

شوهرخواهرم غریبه بود اومد خواستگاری گف من میگم۱۴سکه  ک بتونم از پسش بربیام   بیشترشو نمیتونم گردنمه

جواب من توی جمع بزرگترا بهش این بود:اتفاقا ماهم میخوایم ک تو نتونی بدی      جمله من خیلی حرف توش بود ک دیگه تا تهشو بخونه       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶۵ تا سکه مهریم بود از نامزد اولم جدا شدم ولی هیچی ازش نگرفتم خودم نخواستم چون میخواستم فقط از دستش راحت بشم برم مهریه برام مهم نبود 

برای این شوهرم گفتم اصلا مهریه نمی‌خوام همون یدونه سکه بنویسیم که عقدمون کنن شوهرم مخالفت کرد گفت نه ۱۰۰ تا ریختن 

گفتم مهریه نمی‌خوام چون مردی که بخواد خیانت کنه چه مهریت سنگین باشه چه نباشه بازم خیانت می‌کنه ربطی ندارع بگین مهریم زیاد باشه طرف میمونه هیچ‌کار نمیکنه 

منم نخواستم بخاطر مهریه زیاد طرفو نگهدارم که از ترسش کاری نکنه 

البته این نظر شخصیه منه

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اینم بگم که من میگم هرکدوممون مقدار مهریه رو خودش برای زندگیش انتخاب میکنه ولی طرفم مسلما با خودش میگه پس تو پول پرستی خواهرت نیست

درحالی که من میگم مقدارش زیاد باشه چون تنها پشتوانه ی زن مهریست

یه سریا میگن حق طلاق بگیر بجاش

ولی گرفتن حق طلاق بدون هیچ پشتوانه ای چه سودی برای ادم داره کی اصلا حاضره بعد از طلاق بیاد پیش خانوادش زندگی کنه

وقتی مهریت مقدارش مناسب باشه حداقل میتونی بجای مهریت یه خونه داشته باشی تا بماند کار و زندگی بعدش

مهر خودم 14 تا با رضایت خودمه 

البته چون میدونستم بعدها پیشرفت مالی داره و بنامم چیزی میزنه و زد  ،سر مهر گیر نشدم

من کاری به داشتن مهریه و تعدادش ندارم 

اما اگه قراره باشه ،باید یه تعداد منطقی و چیزی معقول باشه 

من مهریه خودم حدود ۳ هزار سکه هستولی با شوهرم دوست بودم و با توجه به اخلاقم ، میدونست که محاله برم د ...

عزیزم شما اگه بخوای مهریه هم بگیری آخرش ۱۰۰ تا یا ۸۰ سکه

اون سه هزارتاهم الکی واسه پز دادنه وگرنه قانون اینه تا ۱۰۰ تا سکه بگیری بیشتر نمیشه چه زرنگ باشی چه خنگ 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

من مهریه خودم حدود ۳ هزار سکه هستولی با شوهرم دوست بودم و با توجه به اخلاقم ، میدونست که محاله برم د ...

واقعا وقتی یکی مثلا میگه ۵۰۰ سکه نه قراره گیرش بیاد و نه اصلا تو این کشور زن ستیز میدن بهت

فقط حداقلش اینه شوهرت کمتر لاس میزنه با بقیه در بهترین حالت

من حقوق خوندم و واقعا هیچی مهم تر از داشتن یک مهریه سنگین برای زن وجود نداره چون تو رسما هیچ حقی نداری تو این کشور همین یدونه حقی هم که بهت دادن رو پس میزنی

من ۶۵ تا سکه مهریم بود از نامزد اولم جدا شدم ولی هیچی ازش نگرفتم خودم نخواستم چون میخواستم فقط از دس ...

مظرت محترمه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه

حداقل وقتی خیانت کنه میتونی یکم دق و دلیتو خالی کنی 

گرفتن مهریه درصورتی که طرف خیانت کنه واجبه از نظرم

اگه ملک یا زمین بعنوان مهریه بنامت کنن که خیلی بهتره تا سکه ولی کنارش میتونی حق طلاق بگیری بعدم لازم نیست خاستگار بدونه مهریه خواهرت چندتاست حالا فهمیدنم میگی نظر خواهرم ۱سکه بوده برا خودش محترمه من نظرم فرق داره تو هر کاری بنظرم حد وسط گرفتن بهترین و عقلانی ترین کاره بعدم بگو مهریه دختر خودتون ۱سکه قبول میکنید البته اینارو بزرگترا میگن 

واقعا وقتی یکی مثلا میگه ۵۰۰ سکه نه قراره گیرش بیاد و نه اصلا تو این کشور زن ستیز میدن بهتفقط حداقلش ...

شما که حقوق خوندی به نظرت مهریه سکه بالاتر از صدتا میدن؟ نه 

پس اون اقاهم می‌دونه که نمی‌دن چرا بترسع آخه 

البته الان ۱۰ تا سکه هم خیلی سنگینه