2777
2789

دیشب یکی تاپیک زده بود کلیییییییی غلط املایی داشت و از اصطلاحاتی غیر مودبانه و اسم های عجیب غریب استفاده می کرد

میخوای تاپیک بزنید یا داستان بنویسید خواهشا املای درست و اسم های آدمونه استفاده کنین که ما هایی که داریم می خونیم متوجه بشیم 

می خواید نویسندگی کنید تو تاپیک هاتون مثلا داستانی که خوندید رو بگید حتمااااا از این های خوب و خوشگل استفاده کنید  

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

غلط املایی یک سری از کاربرا به قدری زیاده که من حس میکنم دیپلم هم ندارن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط املایی یک سری از کاربرا به قدری زیاده که من حس میکنم دیپلم هم ندارن

دقیقا

من گاهی اوقات شک می کنم که این ها بچه هستن که گوشی برداشتن یا بزرگسال

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

غلط املایی من تو تایپ خیلی دارم 😂تند تایپ مبکنم و یهو پیام میفرستم یهو ب خودم میام میبینم کلی غلط نوشتم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

دقیقامن گاهی اوقات شک می کنم که این ها بچه هستن که گوشی برداشتن یا بزرگسال

فقط اونجا که با غلط املایی بقیه رو نصیحت میکنن 

تو اگه دانا بودی اول از همه رو سوادت کار میکردی🤦🏻‍♀️

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

غلط املایی من تو تایپ خیلی دارم 😂تند تایپ مبکنم و یهو پیام میفرستم یهو ب خودم میام میبینم کلی غلط ن ...

سعی کن اروم تایپ کنی

کسی که دنبالت نمی کنه ابجی خوشگلم😂😂😂😂

الان میکنم رو نوشتی مبکنم

فقط اونجا که با غلط املایی بقیه رو نصیحت میکنن تو اگه دانا بودی اول از همه رو سوادت کار میکردی🤦🏻‍♀ ...

واقعا اون موقع ها من دارم از خنده منفجر میشم

آدم اول میره روی سوادش کار می کنه بعد میاد ما رو نصیحت می کنه که تو بچه ای و از این چیزا 

سعی کن اروم تایپ کنیکسی که دنبالت نمی کنه ابجی خوشگلم😂😂😂😂الان میکنم رو نوشتی مبکنم

بخدا اصلا حسش نیست بخوام اونقدر دقیق تایپ کنم😂😂

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بخدا اصلا حسش نیست بخوام اونقدر دقیق تایپ کنم😂😂

بازم غلط املایی شما از خیلی ها کمتره

یک نفر توی یک جمله سه تا غلط املایی رو داشت

من موندم که چجوری اصلا کنکور داده

بازم غلط املایی شما از خیلی ها کمترهیک نفر توی یک جمله سه تا غلط املایی رو داشتمن موندم که چجوری اصل ...

بعضی ها تقصیر کیبورد گوشی هم هست 

یا مث من تند تایپ میکنن و اصبا اون لحظه حواسشون نیس بعذ متوجه میشن

بعضی ها تقصیر کیبورد گوشی هم هست یا مث من تند تایپ میکنن و اصبا اون لحظه حواسشون نیس بعذ متوجه میشن

بازم غلط تایپی با غلط املایی فرق داره.

غلط تایپی رو میشه چشم پوشی کرد باز

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...