2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چ غلطی می‌کنه شبا

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ موادی می‌تونه باشه ؟ چون خیلی سریع جیم میزنع

گل

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
گل

اونکه بوش تا مغز آدم رو میسوزونه 

چطور استارتر متوجه نمیشه

به لطف تابستون و بچه ی کوچیک و پارک متخصص مواد مخدر شدم دیگه😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
شیشه طول نمی‌کشه یعنی؟ کشیدنشچطوریه

وای دختر بیخیال چقدر الکی اذیت میکنی خودت رو

اون باید فندکش حتما اتمی باشه،بعدشم مگه میشه شیشه بکشه بعد دل خرم بری باهاش حرف بزنی

بعدش تو فضان اصلا لازم نیست صدا و بو حس کنی از حالتاش معلومه طبیعی نیست  

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
الان رفتم گشتم پوکه سیگار هس

بوش رو حس کردی؟

همسر من سیگاری نیست ولی دوستش میکشه هر روزی که پیش اونه تا موهاش بو میده

چطور سیگار کشیده تو بو رو متوجه نشدی

شیشه طول نمی‌کشه یعنی؟ کشیدنشچطوریه

میندازن تو پایپ شیشه ای ک شبیه پیپ هست ولی سرش گرده و یه سوراخ ریز داره...ازون سوراخ مواد میندازن داخل و بعدش فندک میگیرن زیرش ک شیشه داغ بشه و بکشن...اکثرن از فندک اتمی استفاده میکنن ک هم شعله خوبی داره و هم خراب نمیشه

مطمئنم صدای فندک بود چیکار کنم

کم طاقتی نکنی لو بدی 

باید سیاست مندانه عمل کنی 

اول فکر میکنی از چند روزه شروع شده 

همسرت جای دیگم رفته 

مشکلی داره و تو ازش خبر داری 

وضع مالیتون ناجور شده؟

باهاش حرف بزن و اعتمادشو جلب کن تا از مشکلاتش بگه 

این قدم اوله