2777
2789
عنوان

سزازین با بیهوشی

106 بازدید | 18 پست

سلام دوستان اگه خدا بخواد من سه ماه دیگه باید زایمان کنم میخوام سزازین اختیاری انجام بدم

من اپاندیسمو عمل کردم و بی حسی نخاعی بودم خیلی عوارض بدی برام داشت سردرد و کمردرد های وحشتناک تا ۱۰ روز

این سری میخوام بگم بیهوشم کنن

ولی بعضیا میگن بیهوش بشی یهو به هوش میای و کل درد و حس میکنی ولی بی حسی کم کم شکمت درد و میفهمه من موندم

شما اگه تجربه ای دارید راهنمایی میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بیهوشی بودم آستانه دردم هم پایینه درد داری نمیگم نداری ولی با شیاف قابل تحمله اوج درد هم چند روزه بعد کم میشه عوضش نه سردرد شدم نه کمردرد منم چون سابقه کمردرد داشتم موافق بی‌حسی از کمر نبودم

سلام عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم ولی چکنم نگرانم من آزمایش دادم تیروئیدم کم‌کار شده ماه ششمم خیلی نگرانم 🥲باید برم غدد یا زنان؟

تا برم دکتر دق کردم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
من با بیهوشی بودم آستانه دردم هم پایینه درد داری نمیگم نداری ولی با شیاف قابل تحمله اوج درد هم چند ر ...

لحظه ای که‌ بهوش اومدی درد زیادی حس کردی؟شکمتو تو بیداری فشار دادن؟

سلام عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم ولی چکنم نگرانم من آزمایش دادم تیروئیدم کم‌کار شده ماه ششمم خیل ...

عزیزم اول برو دکتر زنان بعد اگه لازم باشه میفرستت غدد،از اول تیرویید داشتی یا تو بارداری کم کار شد؟

بعد اصلا سرتونو تکون ندادین؟

ببین بیهوش اگه بشی این مشکلات سر تکون ندادن رو نداری اصلا. درد هم خب همونه تو جفتشون هفت لایه شکم رو میبرن تو بی‌حسی کمر شاید یکم دیرتر درد رو حس کنی به خاطر بیحسی

ببین بیهوش اگه بشی این مشکلات سر تکون ندادن رو نداری اصلا. درد هم خب همونه تو جفتشون هفت لایه شکم رو ...

اره واقعا بی حسیم تهش دوساعت بعد میپره ولی کمر درد و سردردشو من تجربه کردم با اینکه بیهوش هم شدم هیچ عوارضی بجز خواب الودگی نداشت

لحظه ای که‌ بهوش اومدی درد زیادی حس کردی؟شکمتو تو بیداری فشار دادن؟

بیدار شدم درد داشتم وحشتناک ولی نبود فقط تنها قسمت بدش اون فشار شکمه که میدن. من حتی فقط یکبار شیاف استفاده کردم پمپ فشار هم نگرفتم

بیدار شدم درد داشتم وحشتناک ولی نبود فقط تنها قسمت بدش اون فشار شکمه که میدن. من حتی فقط یکبار شیاف ...

من حالا پمپ درد هم اگه شد میخوام بگیرم هرکس یچیزی میگه ادم سردرگم میشه ولی خب میدونم عمل جراحی سختیه