2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وتی چقد زود سلامت باشن

یه سونوگرافی خاصی بود انجام دادم ،نشون میده که ایا بدن مادر از نظر فیزیکی توان داره ادامه بارداری داره یا باید تموم بشه 

سونو نشون داد که آب کیسه ها خیلی کمه و ریسک بالایی داره که ساک جنین خشک بشه 

من دو ساک باردار بودم براساس سونو گفتن باید بارداری تموم کنم 

یه سونوگرافی خاصی بود انجام دادم ،نشون میده که ایا بدن مادر از نظر فیزیکی توان داره ادامه بارداری دا ...

منم سونو رفتم ینی هرماه میرم دکتری ک سونوگرافی میکرد گف همه چی اوکیه چیزی راجب زایمان نگف دکتر‌خودمم ازمایش نوشت هنوز جوابش نیومده ببرم ببینم کی‌وقت‌میده زایمانتون سخت بود چطور بود از بحاظ دردو استرس چی؟!

سزارین بودم ،استرس و درد در حد نرمال ،تو بارداری کلی مطالعه کرده بودم راجع به زایمان دوقلویی و شرایط بعدش،از نظر ذهنی آماده بودم تا حدودی

اما چون دخترام زودتر از موعد دنیا اومدن ،ریزه بودن ،هر کدوم دوکیلو، عجله ای یکیو فرستادم لباس بخره ،دیگه شرایط خاص بود ،سخت نگرفتم 

بعد زایمان بچه هارو نیاوردن تو اتاق بخش که عادیه

دو روز تو دستگاه گذاشتنشون ،چک بشن ،خداروشکر موردی نبود 

ولی بچه هایی که زود دنیا میان ممکنه گوارش ضعیف باشه ،باید شیر خشک مخصوص تجویز کنه دکتر ،هر سوالی تو ذهنته ،سعی کن همونجا بپرسی 

بعد حمل هم یکی دو نفر  باید مثل پروانه دورت بچرخن  

بعد زایمان ،خواب و خوراک مادر تعطیله 

سعی کن غذای آماده خیلی دم دست داشته باشی 

سزارین بودم ،استرس و درد در حد نرمال ،تو بارداری کلی مطالعه کرده بودم راجع به زایمان دوقلویی و شرایط ...

خوبه ک استرستون کنترل کردین منم تا الان سعی کردم نداشته باشم ولی بیمارستانی ک قراره برم همشون وحشی ان دور از جون نفهمترو بستن انجا جون هیشکی براشون مهم نیس استرس اینو دارم🥲