2777
2789

من دارم، هر سال تمدید میکنم. کتابهای زیادی داره توی کتابخانه عمومی 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
من دارم، هر سال تمدید میکنم. کتابهای زیادی داره توی کتابخانه عمومی

ممنون جواب دادی. نوشته فقط دوسال حداکثر میتونیم. یعنی بعدش باید اکانت جدید ثبت کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا اشتراک میگرفتم ولی بعدش از تلگرام دانلود میکردم العان هم که کلا ۱ سالی میشه که تلگرام رو هم ند ...

کدوم کانال؟

کتابخونه ارزونتره ولی نزدیکمون نیست.

ممنون جواب دادی. نوشته فقط دوسال حداکثر میتونیم. یعنی بعدش باید اکانت جدید ثبت کنیم؟

نه عزیزم، باید اشتراک رو تمدید کنی. وقتی از تعداد روزهای اشتراکت کم بشه، به ترتیب گزینه‌های تمدید اشتراک‌ یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و یک ساله برات فعال میشن. فقط کافیه پرداخت کنی تا به روزهای مهلت اشتراکت اضافه بشه، کتاب‌هایی که توی اکانتت داری تغییری نمیکنن و نیازی به ساخت اکانت جدید نیست 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
چجوریه شرایطش؟بابرگ های رویش هم میشه اشتراک خرید؟

بله عزیزم با برگ‌های رویش هم میشه کد تخفیف گرفت برای اشتراک. معمولا هر چند ماه یک بار خود طاقچه هم تخفیف همگانی میذاره روی خرید و تمدید اشتراک، معمولا اشتراک‌های یک ساله رو ۹۰٪ تخفیف میزنه. 

خیلی ممنون راهنمایی کردی

خواهش میکنم عزیزم 

بله عزیزم با برگ‌های رویش هم میشه کد تخفیف گرفت برای اشتراک. معمولا هر چند ماه یک بار خود طاقچه هم ت ...

براخوندنشون فرصت مشخص میدن؟یابعدتموم شدن فرصت کتاباحذف میشن؟

براخوندنشون فرصت مشخص میدن؟یابعدتموم شدن فرصت کتاباحذف میشن؟

توی مهلت اشتراک میتونین کتاب رو بخونین، وقتی اشتراک تموم بشه، دسترسی به کتاب‌های کتابخانه‌ی بینهایت هم حذف میشه. اگه اشتراک رو تمدید کنین، مجدد میشه کتاب رو از همون صفحه‌ای که رها شده ادامه داد. اشتراک‌ها یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و یک ساله هستن، بسته به بودجه و زمان میتونین هر کدوم که مناسبتون هست رو انتخاب کنین