2777
2789

بچه ها ساعت 19:15 وقت دکتر مغز و اعصاب دارم ولی مامانم خیلی گریه میکنه منو کرده تو قبر😐

من سابقه میگرن دارم و یه یکسالی بود خوب بودم قرص میخوردم

بعد باشگاهو به تازگی شروع کردم چون خیلی سنگین تمرین میکنم دوباره حملات میگرنم اغاز شده ولی خیلی شدیده و یکم نگران کنندس برام

حدود یک هفتس هر روز سردرد دارم و قطع نمیشه فقط دوزش کم و زیاد میشه

از گردنم تا مجرای بینیم و اطراف گوشام و پشت ابروهام و پلکام درد میگیره همراه حالت تهوع 

دردش یک طرفه نیستش کل سرمو درگیر میکنه یبار سمت راستم تیر میکشه یبار سمت چپ یبار شقیقه و...

دیروز خوب شده بودم تقریبا کل روز و خوب بودم شب رفتم حموم اومدم یدفعه یه سرگیجه شدید گرفتم بعدش سردردم شروع شد حالا مامانم اون سرگیجه رو دیده ترسیده به همه زنگ زده داره گریه میکنه😐

میگرن مگه سرگیجه نداره ؟

دوستانی که میگرن دارید ، سرگیجه هم دارید ؟

سرگیجه داره 

من میگرن عصبی دارم وقتی خیلی شدید میگیره کلا یه گوشه افتادم سرمو بلند میکنم از شدت سرگیجه حالت تهوع میگیرم 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من میگرن م عصبی هس فقط سردررد میگیرم با چشم درد وحشتناااک که باخواب درست میشه.ایشالا که چیزی نیست شاید اصلا مایع گوش ت جابجا شده.شاید قند یا فشارت میفته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من میگرن دارم و دکتر گفت باید ورزش کنم و اتفاقا اینو هم بهم گفت که اوایل شروع ورزش بدتر میشی ولی یه مدت بگذره بهتر میشی و سردردات کنترل میشه 

ولی من توصیشو هنوز نتونستم عملی کنم و ورزش کتم 

شما هم نگران نباش عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

من سردردهای خیلی بدی تجربه کردم 

ولی سرگیجه نداشتم 

ولی از درد میگرن سرگیجه هم عجیب نیست 

خیلی درد بدیه 

منم دقیقا کل سرمه شقیقه ها وچشمم وحالت تهوع دارم بدنم بی حس می شه که موهامومی کسم اروم تربشه 

نگران نباش ولی کارخوبی کردی دکترمی ری