2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن ۷۲ تا ۷۴ متغیرهقد ۱۶۰

نسبت به قدت خیلیه

حدودا باید به ۶۰  الی ۶۳برسی

فقطم برو باشگاه

چون قطعت شکم داری پهلو داری خط سوتین داری

چاقی‌پشت ران داری

اینا همه رو با ورزشایی که بدنسازی بهت میده کم و خوش فرم میکنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چ رژیمی عزیزم؟چند روزه قند. رو حذف کردممی‌خوام فستینگ بگیرم

رژیم کالری شماری معمولی من ۱۲ کیلو کم کردم اینجوری، اصن حذف قند و فستینگ اینا نکردم

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

لباس تنگ پوشیدم

برنجت نصف. نون سنگک و نون تست جایگزین کن. شب شام حذف جاش سالاد بدون سس بخور یا ماست با ترکیب دارچین و زردچوبه و سماق.. پیاده روی داشته باش از تایم کم شروع کن برسون به تایم زیاد.. فند و شکر و شیرینی و شکللت حذف. جاش روزی دو تا دونه خرما بخور بعد هر غذا که هم اهن بدنت تامین بشه هم قند بدنت.. اگر مشکل کمر  و دیسک و سیاتیک نداری حرکت دراز نشست و شنا 

دانه چیا مقدار کم از عطاری بخر در حد ۱٠هزار تومن. صبح اندازه ۱ق بریز داخل اب جوش. که اندازه ۱و نیم بند انگشته و سرشو بزار برای ۱۵دیقه دم بکشه و بعدم ۱ق عسل (الزامی نیست) با به ق ابلیمو قاطی کن و بخور. هم چربی سوزه هم اب بدنت رو تامین میکنه هم پر خاصیته هم معده ت رو پر میکنه (مقدار کم دانه چیا بخر ممکنه بهت نسازه) 

با این کارا من تا حالا ۱۴کیلو کم کردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بدنت عالیه دختر توپر و عالی ؛ نمی بینی تاپیک ها را مگه نود درصد خانم های سایت حسرت این اندام میخورن ...

آخه همه بهم میگن چاقی 

سینه و صورتم زود آب میشه

تنها دلیلی که تا الان رژیم نگرفتم فقط صورتم بود صورت استخونی دارم با رژیم خیلی لاغر میشه

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

مرسی عزیزم

خواهش گلی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏