2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ترمیم بینی

53 بازدید | 2 پست

میخواستم بدونم اگه من کلا بینیم اونی نشده باشه که میخواستم، دکتر اولم حاضره ترمیم رایگان انجام بده؟‌

البته ایراد نسبتا واضح داره که باید رفع بشه اما به جز اون اصلا نوک بینیم اونی که میخواستم نشده خیلی گرده میگفت بعد ۱ سال اوکی میشه اما نشده

اگه بگم نوک بینی میخوام جمع تر بشه قبول میکنه به نظرتون؟ میدونم هر جا متفاوته کلی بر اساس عرف و تجربه هایی که وجود داره میخواستم بدونم 

و اینکه ترمیم نوک بینی که بخوای کلا مدلشو تغییر بدی خیلی زمان بره؟ اگه کسی انجام داده میشه تجربشو بگه🌷

اگر این مشکلی که میگی ورمه که چند بار آمپول میزنن و ورمش میخوابه که دکتر من رایگان انجام میده ...

خواهرمم بینیش استخونش زده بود بیرون آنزیم زد و گفت خوب نشه سوهان کشی سرپایی میکنیم 

اگر مشکل جدیه با دکترت حرف بزن 

البته قبلش یاید میپرسیدی ترمیمی گردن خودشه یا نه چون بعضی دکترا اصلا مسئولیت ترمیمی رو قبول نمیکنن 

بعضیام بابتش پول میگیرن 

اگر این مشکلی که میگی ورمه که چند بار آمپول میزنن و ورمش میخوابه که دکتر من رایگان انجام میده ...خوا ...

ببین مشکل اونطور که در نگاه اول خیلی به چشم بخوره نیس اما یه حالت برآمدگی غضروفی سمت پره ها رو به نوک هس و سفته. از همون اویل که گچ رو برداشتم هم متوجهش بودم اما فکر میکردم ورم ممکنه باشه و واقعا هم نمیشد قطعی تشخیص داد دکتر هر بار میگفت مساژ بده و هر جا سفته رو فشار بده بعد ۱ سال ورمت میره الآن دیگه ۱ سال شده ورم اطرافم رفته اما این ناحیه نه تنها نرفته بلکه مشخص تر شده الآن دیگه مطمئنم غضروفش خوب فیکس نشده بعد اینکه دکترم ترمیم میکنه تا جایی که اطلاع دارم یعنی کسی نیس که گردن نگیره و من با توجه به همین شناخت انتخابش کردم اما از اونجایی که مدت زیادیه نرفتم مشاوره نمیدونم چه نظری بده یا اگه بخوام تغییرات بیشتر ایجاد کنم بپذیره یا نه خیلی نگرانم بابت هزینه حتی اگه هزینه بیمارستان بگیرن زیاد میشه باز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.