2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم گفت یه آدم بدبختی

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 27 پست
البته باور نمیکنم کسی اینقدر بیشعور باسه

اخه گوشی من چه ربطی داره به اون یا چه ربطی داره به یه بچه ۸ ساله که پشت گوشی خفتش کردی !!!!

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطراف منم کلی از این آدما هست که حرفشون رو نسنجیده پرت میکنن و جالبه که هیچکدوم از مردم اطرافشون چشم ...

کاش خدا همچین ادمایی رو نیست و نابود کنه

تتاپیکای قبلیتو خوندم. پول باز کزدن گچ پاتو که نمیده مرتیکه.. خودشم چض میکنه و قهر میکنه و میره و ته ...

اازبس پشتیبانم نبود الان خانوادشم سوارم میشن بخدا

بدبختی این نیست که آدم گوشی نداشته باشه، بدبختی اینه که بخوای بخاطر حرف مردم، زندگیتو تلخ کنی

اخه حرفش خیلی کبر و تکبر داشت ازین دلم شکست

اازبس پشتیبانم نبود الان خانوادشم سوارم میشن بخدا

دندون لقو بکن بنداز کنار. تا وقتی مظلوم سکوت میکنه و کاری نمیکنه. ظالم بدتر میزنه تو سر مظلوم و ظلم میکنه بهش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

زنگ نزدی بهش حرف بگی؟

ن والا زنگ بزنم چی بگم؟ بدیش اینه مهمونیم ک قراره بیان اصلا نمیخوام ریختشو ببینم

ن والا زنگ بزنم چی بگم؟ بدیش اینه مهمونیم ک قراره بیان اصلا نمیخوام ریختشو ببینم

زنگ بزنی چی بگی؟ببخشیدا ولی واقعا بدبختی درست گفته

زنگ بزن بگو چرا ب بچه ۸ ساله اونجوری گفتی دلش شکسته کلی گریه کرده بچه ۸ ساله چی میفهمه حرفی داری ب خودم بگو و ..