2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم گفت یه آدم بدبختی

386 بازدید | 27 پست

گوشیم یه ماهه سوخته منم پول نداشتم بگیرم خواهرشوهرم خیلی پولداره از هرچی سه چهارتا داره (خونه،ماشین و...) 

دیروز اشتباهی زنگ زده به داداش کوچیکم (۸ سالشه) بعد پرسیده که من گوشی گرفتم یانه اونم گفته نه بعد گفته وای خواهرت چه ادم بدبختیه مثل گداها زندگی میکنه عرضه نداره یه گوشی بخره بعدشم قطع کرده!!! بچه ی بیچاره هنگ کرده بود...

خیلی دلم شکست بخدا کلی گریه کردم خب وقتی پول نیس از کجا بیارم 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطراف منم کلی از این آدما هست که حرفشون رو نسنجیده پرت میکنن و جالبه که هیچکدوم از مردم اطرافشون چشم دیدنشون رو ندارن و همه نفرینشون میکنن یه آدم سمه که ارتباطت رو باید به حداقل برسونی گریه هم نکن بخاطرش

😔😔😔

تتاپیکای قبلیتو خوندم. پول باز کزدن گچ پاتو که نمیده مرتیکه.. خودشم چض میکنه و قهر میکنه و میره و تهدید. تو هم برو مهریه ت رو اجرا بزار بغهمه یه من ماست چقدر کره داره. بسته دیگه همش سکوت کردی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!