2777
2789
عنوان

ازين پشمك روي چوبا كجا دارن؟😐

652 بازدید | 15 پست

خودم تو باغ وحش ارم ديدم ولي دوره

يجا داخل شهر پيدا نميشه؟؟

دخترم تو تلويزيون و تو كتاب قصه ديده يك ماهه قربونش برم ميگه ازين پشمكا ميخوام

آخرم فكر كنم بايد بريم باغ وحش

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

تو سوپر مارکت سر خیابون ما داره😀😀😀

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط شکره..نخورین اینارو..غیر ضرر هیچی نداره اخه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم فقط شکره..نخورین اینارو..غیر ضرر هیچی نداره اخه

تا حالا نخورده تو عمر سه سالش فسقلي😬ديده تو كارتون و كتاب فكر كرده چيه

هردفعه ميبينه ميگه ازين كشككا(منظورش پشمكه)ميخوام😅

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
تا حالا نخورده تو عمر سه سالش فسقلي😬ديده تو كارتون و كتاب فكر كرده چيه هردفعه ميبينه ميگه ازين كشك ...

حالا یبار اشکال نداره..بده انتحان کنه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ازينا ديدم ولي ميترسم مونده باشه خراب باشه نيست؟🤔

من نخریدم اما تازگیا دیدم.داخل پلاستیک هستن.حالا یبار براش بخر از سرش بیوفته بعد دیگه نخر.چون قندش بالاس خوب نیست زیادش

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"