2777
2789

من پوستم سبزه مایل به برنزست 

چند نفریم بهم گفتن ناز و خواستنی هستی ( اینارو نگفتم از خودم تعریف کنم ، گفتم که کلیات موضوع رو گفته باشم)

خودم اصلااااا مشکلی باهاش ندارم اتفاقا خیلیم دوسش دارم 

بعد صبحا چون از خواب بیدار میشم روبه زردی میزنه 

الان گیر داده بهم میگه چرا اون رنگی شدی 

میگم چه رنگی ، میگه سبزه شدی 

میگم خب من از روز اول سبزه بودم ، مشکلی ندارم باهاش ، خیلیم دوسش دارم 

میگه ماله این ات و اشاعالاییه که میزنی پوستت. میگم من چیزی نمیزنم فقط ضدافتابه 

میگه نزن ، آب زیاد بخور 

خانما من تا ۶،۷سال پیش خیلیی سر اینکه سبزه یودم ادیت شدم ، اونموقع کلاس هشتم بودم یه دختره ای بود بخدا اصن قیافش قشنگ نبود ، فقط چون پوستش سفید بود به من تیکه مینداخت ، اونموقع خیلییی اذیت میشدن از خودم بدم میاپوپد، تا اینکا بعدش تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم 

الانم با خودم مشکلی ندارم 

دوست دارم خودمو 

باز بابام اینطوری گفت اعصابم بهم ریخت 🥲

الان هی میرم تو نت سرچ میکردم کرم برای سفید کردن پوست ، لیزر بریا سفید کردن پوست ، حساس میشم رو پوستم ، میرم جلو اینه هی😔😔😔

چه کنمممممممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا سبزه ها ک جذابن،تازه بخاطر نوع پوستشون کمتر پیش میاد جوش بزنن یا ازین مشکلات پوستی ک اکثر خانما باهاش درگیرن اینا ندارن

خودتو درگیرش نکن و همینجور خودتو دوست داشته باش

واااای بابا ها اذیت میکنن ولش کن

اینم نمونه ای از مرد ایرانیه دیگه

خوشش نمیاد از سبزه میخواد بری رنگتو عوض کنی

من پوستم گندمی هست....بابام وقتایی که پوستمو شستم سفید شده هی ازم تعریف میکنه حالا با موهای داغون وقتی به خودم نرسیدم اینقدرررر بدم میاد

منم دوتا خواهرام سفید و بور برادرم سفید و بور من سبزه و چشم مشکی همیشه مامانم مسخرم میکرد یا فامیلا . پپسی . کلاغ . مشکی اینارو بهم میگفتن از خودمم متنفر یودم ولی یبار ک فک کردم دیدم هرکسی یه جور خلق شده و همینکه صورتم سالمه چشمام سالمه برام کافیه و خداروشکر میکنم . به این فک کن یخ درصد یه درصد خدایی نکرده چشمات مشکلی داشت اون موقع فرقی برات داشت سفید و سیاه؟

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

😂😂😂به خودم و پسرم می‌خندم و شما و پدرتون ،نگران نباش عزیزم پدرمادرا از این گیرها میدن از رو دوست داشتنه. منم به پسرم میگم آب بخور زیاد میوه بخور پوستش خیلی تیره است عصابم خورد میشه. نزدیکان خیلی بهم تیکه میندازن میگن پسرن سیاهه عصابم خورد میشه منم گیر میدم پسرم. 

😂😂😂به خودم و پسرم می‌خندم و شما و پدرتون ،نگران نباش عزیزم پدرمادرا از این گیرها میدن از رو دوست ...

وای توروخدا دیگه این کار رو نکن،شاید واس شما خنده دار باشه ولی یه روز این حرفها و واکنشها واس اون عذاااب میشه

از بچه تون دفاع کنید نزارین بقیه متلک بندازن شمام خودتون از وجودش همونجور ک خدا خلقش کرده راضی باشین و شادمان

😂😂😂به خودم و پسرم می‌خندم و شما و پدرتون ،نگران نباش عزیزم پدرمادرا از این گیرها میدن از رو دوست ...

ادما همیشه حرفی برای گفتن پیدا می‌کنند من خودم سبزه ام پسرم سفید نزدیکان مدام به پسرم میگن مامانت چون خودش سیاه بوده مدام تو رو با ماست و شیر حموم میده سفیدتر بشی 

پسرم کوچیکه گریه میکرد میگفت مامانم سیاه نیست قهوه ای هست 

😐😐😐😐😐 شما خیلی هم اشتباه میکنی اصلا مطالعه ای کردی تو این زمینه ؟؟؟

عوض اینکه بری دهن مردم رو ببندی اصلا چرا باید راجب ظاهر پسر شما به شما چیز منفی بگن ؟ و حتی بری اعتماد به نفس و اعصاب اون بنده خدا رو خراب کنییی 

پس فردا بخاطر اعتماد به نفس پایینش تو هر زمینه ای هیچ کاری نتونست کنه همش تقصير خودته

یهویی هم اعتماد به نفس کم نمیشه ... کم کم اتفاق میوفته اصلا نمیفهمی

یا خدا !!! لطفا مطالعه ای کنین بعد پدر مادر بشین

اتفاقا من با اینکه سفیدم برنزه دوست میدارم آدم باید چشم و ابروش قشنگ باشه رنگ پوست مهم نیست

منم خیلیییی دوست دارم یخدا 

من رنگ بدنم گندمی دوست داشتم اونم رنگ پوستم میبود