2777
2789
همین دیگه اگر باکلاسه میخواد که براش خرج کنی میگه کافه ولی خب شاید آدم خوبیه دوست نداره الکی پول هدر ...

نمیدونم اخلاقیاتش چجوری برم ببینم چجوریه چون دارم میرم یه شهر دیگه ببینمش حضوری ندیدمش تا حالا

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

نمیدونم اخلاقیاتش چجوری برم ببینم چجوریه چون دارم میرم یه شهر دیگه ببینمش حضوری ندیدمش تا حالا

اهان یعنی قبلا باهم آشنا بودید؟

آخ سخته رفتن یه جای دیگه خداکنه بدرد بخور باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان یعنی قبلا باهم آشنا بودید؟آخ سخته رفتن یه جای دیگه خداکنه بدرد بخور باشه

نه ناگفته نمونه میرم به خالم سربزنم این جیزی نیست من بخاطر عشق قبلیم که بهم خیانت کرد از بندر میرفتم مازندران

نه ناگفته نمونه میرم به خالم سربزنم این جیزی نیست من بخاطر عشق قبلیم که بهم خیانت کرد از بندر میرفتم ...

خدایی چطور میتونییییی🙄

من ۶ ساعت راهو برای هیچکی نمیرم🤣

ولی حیف تو کخ اینکارا میکردی ولی خیانت کرده🥲

سال چند رو میگی؟؟؟؟

خیلی وقت پیش

به سال نمیدونم خودمم این رو از کاربرهای قدیمی شنیدم از اون‌ها نقل قول کردم 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خدایی چطور میتونییییی🙄من ۶ ساعت راهو برای هیچکی نمیرم🤣ولی حیف تو کخ اینکارا میکردی ولی خیانت کرده� ...

بخدا میرفتم چون دوسش داشتم سوییت میگرفتم فقط برا دیدنش در حد ۱ ساعت ولی تهش .‌.‌لعنت بهش

خدایی چطور میتونییییی🙄من ۶ ساعت راهو برای هیچکی نمیرم🤣ولی حیف تو کخ اینکارا میکردی ولی خیانت کرده� ...

لعنت به گذشته