2777
2789
عنوان

خواب یکی که مرده

111 بازدید | 18 پست

خواب پدرهمسرم که دوهفته پیش فوت شده رو دیدم

عصبانی بود میگفت باید از پسرش جدا شم😢باردارم

از اولم زیاد دوسم نداشت

ولی من که باهاش زندگی میکردم همیشه براش نهار و صبحونه و شام دادم میوه دادم

فقط روز اخر حالم خوب نبود و حالت تحو ..... نتونستم غذا بپزم و برسم بهش تا همسرم بیاد

قهر هم بودم باهاش خودشو کثیف میکرد من حالم بد بود واقعا ناراحت بودم از این وضع زندگی

بنظرتون باید جدا شم؟😢

همسرم خودش دوسم داره 

براش خیرات بفرست قرآن بخون 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دختر بخاطر بار داری هورمونات ریخته بهم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

صبرتم زیاد کن تغییر رفتار بده با همسرت 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خدابیامرز اون دنیا هم دست از سرت برنداشته🤨.

بخاطرش خیلی سعی کردم جدا شم

اوایل تحمل میکردم بخاطر عشق همسرم ولی اخرا کم اوردم

خونه همیشه کثیف بود منم ووسواس داشتم

واقعا عذاب کشیدم  اونم مرد بود زن نبود بتونم کمکش کنم

شبو روزم اشک بود بزور خودمو نگه میداشتم

عزیزم ب این خواب میگن رویای صادقه ....اون اقا چون همیشه توذهن تو فکر میکردی باهات مشکل داشته الان دراین قالب خواب خودشو نشون داده وگرنه این خواب تعبیری نداره و برگرفته از ذهن و مغز اشفته خودته .....

ولی شما میتونی قران بخونی و خیرات بدی و اصلا هم بد به دلت راه ندی 

تو دادگاه اگر علت طلاق رو پرسیدنبگو خواب دیدم

قبلش هم خیلی سعی کردم جدا شم

ولی علت درخواست جداییم پدرش بود

نمیتونستم باهاش بسازم دیگه

هیچی نمیگفتم ولی واقها تحملش سخت شده بود برام

عزیزم ب این خواب میگن رویای صادقه ....اون اقا چون همیشه توذهن تو فکر میکردی باهات مشکل داشته الان در ...

😔😔مرسی عزیزم حرفات یکم آرومم کرد

منم حس میکنم از درون خودمه اینجوری شده

خیلی شب گریه کردم فکر میکردم بهش و به مشکلاتمون