میدونی خیانت چجوریه مثل این میمونه ک یکی در درونت میمیره ولی بوی گندش رو کسی متوجه نمیشه جز خودت یا باید رها کنی بری یا باید ذره ذره از اون بوی گندیده بمیری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم مامانم یه دختر خاله داشت تو راه برگشت از خونه باباش با پسر و دختر کوچیکش بود تو خونه شوهرشو لخت با یه زن دیگه دید رسید به طلاق و اینا مهریشو که نتونست بگیره نمیدونم چرا طرف خیلی اذیتش کرد چون موقع رابطه ناراحت بوده و اینا اصلا نتونسته زنگبزنه ۱۱۰ و زنه ام زود جمع کرد رفت ولی اینو بگم دیوانه شد کلی قرص اعصاب و افسردگی کارش شد هر شب گریه کردن چیزی که میگفتن ولی یه بار به من تو اون اوایل گفت بنظرت من زشتم چیزی کم دارم خیلی ناجورم !حس کردم واقعا اعتماد به نفس آدمو میکشه
خیانت کم از قتل نیست. روح آدم موقع خیانت میمیره. کسی که همه آرزوهاتو تو وجودش دیدی. خاطره های خوب باهاش ساختی. مثل یه خواب شیرین که یهو میپری و حقیقت تلخ میخوره تو صورتت. وقتی داشتی شیره وجودت رو میدادی به بچه تو شکمت که حاصل عشقتون بوده و هر روز درد و عذاب بارداری رو تحمل مبکنی که اون نامرد طعم پدر شدن رو بچشه. همه اون لحظه ها اون با یکی دیگه خوش بوده. این اگه کشتن نیست پس چیه