2777
2789

به نظرم خیلی باید آدم حواسش باشه 

مثلا خونه و مهریه و اینا رو ندی بره 

یا از اون طرف تو حق شوهرتو ضایع نکنی

اصلا ادم باید یاد بگیره یک چیزی بگو یاد بگیریم

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی خیانت چجوریه مثل این میمونه ک یکی در درونت میمیره ولی بوی گندش رو کسی متوجه نمیشه جز خود ...

چرا بمیری؟ 

باید مثل نیلوفر آبی از دل مرداب رشد کنی

منم دوست دارم بدونم خیانت چطور میشه 🤔 آخه نقش بازی کردن تا چه حد اخهههه

تجربه کردن بعضی ها باید علت ها رو جستجو کرد در درون فرد 

نمیدونم مامانم یه دختر خاله داشت تو راه برگشت از خونه باباش با پسر و دختر کوچیکش بود تو خونه شوهرشو لخت با یه زن دیگه دید رسید به طلاق و اینا مهریشو که نتونست بگیره نمیدونم چرا طرف خیلی اذیتش کرد چون موقع رابطه ناراحت بوده و اینا اصلا نتونسته زنگ‌بزنه ۱۱۰ و زنه ام زود جمع کرد رفت ولی اینو بگم دیوانه شد کلی قرص اعصاب و افسردگی کارش شد هر شب گریه کردن چیزی که میگفتن ولی یه بار به من تو اون اوایل گفت بنظرت من زشتم چیزی کم دارم خیلی ناجورم !حس کردم واقعا اعتماد به نفس آدمو میکشه

خیانت کم از قتل نیست. روح آدم موقع خیانت میمیره. کسی که همه آرزوهاتو تو وجودش دیدی. خاطره های خوب باهاش ساختی. مثل یه خواب شیرین که یهو میپری و حقیقت تلخ میخوره تو صورتت. وقتی داشتی شیره وجودت رو میدادی به بچه تو شکمت که حاصل عشقتون بوده و هر روز درد و عذاب بارداری رو تحمل مبکنی که اون نامرد طعم پدر شدن رو بچشه. همه اون لحظه ها اون با یکی دیگه خوش بوده. این اگه کشتن نیست پس چیه