2777
2789

من یه برنامه پیدا کردم برای درس خوندن، 

اولش یه مزرعه کوچیک با یه درخت داری، هرچقدر بیشتر درس بخونی و سراغ برنامه های گوشیت نری(میتونی سه تا برنامه رو که مثلا فایلای درسیت توشه استثنا کنی ) ، مزرعه ات بزرگتر میشه. خیلی انگیزه میده واسه درس خوندن. 

اسم برنامه focus tree(از گوگل پلی) 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

من هستم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نصب کردی بهم بگو

نصب کردم 

چند ساعت میخوای بخونی؟ دانشجویی یا کنکوری

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

نصب کردم چند ساعت میخوای بخونی؟ دانشجویی یا کنکوری

دانشجو هستم برای امتحاناتم میخوام بخونم ، بعدشم بیشترش کنم

نمیدونم مثلا این چند روزه برای شروع روزی 3،4ساعت فعلا 

اسم کاربریت اونجا چیه

نصب کردم چند ساعت میخوای بخونی؟ دانشجویی یا کنکوری

ببین لازم نیست حتما همزمان باهم درس بخونیم. صرفا باهم توی یک باغچه مشترک چند نفره باشیم این خودش انگیزه میده

و میتونی ببینی بقیه چقدر خوندن. 

فعلا یکی دیگه هم اومده تو باغچه

لینک باغچه(فاصله رو بردار لینک درست شه) :

https:// ft.link/gardenoffatemzahr