2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی دارم

74 بازدید | 4 پست

سلام 

من دوروز پیش سزارین کردم و صاحب یه پسر بچه ناز شدم. اولین بچه و سی و هفت سالمه. خانواده خودم اصفهان و خانواده شوهرم کرج . ما هم کرج بودیم ولی سه ماه پیش اومدیم اصفهان... روز زایمان مادر شوهرم از کرج راه افتاد اومد مامانم تو بیمارستان پیشم بود و قرارم بود یه هفته اول مامانم پیشم باشه... مادر شوهرم که اومد دیروز مرخص که شدم هردو اومدن خونه من . من علاوه بر مشکل و دردهای سزارین مشکل معده هم داشتم و تو روز اول از شدت درد معده زار میزدم و هیچی نمی‌تونستم بخورم و عملا افتاده بودم.. همون شب اول یکی از برادر شوهران با دوتا دخترش (طلاق گرفته) اونا هم پاشیدن اومدن. خونه منم کوچیکه بخاطر همین مامانم گفت مادر شوهرت که ازت مراقبت می‌کنه من انگار اینجا اضافیم اونا رفتن من میام . مامانم بهش حق میدادم شرایط اوکی نبود .. مامانم رفت . مادر شوهرم خوبه بهم میرسه ولی خوب بچه فقط وقت شیر دادن پیش منه بقیش پیش اونا تو اون اتاقه درد دارم نمیتونم از اتاق بیرون برم عملا تنها افتادم اینور. بخاطر حضور برادر شوهرم مجبورم لباس پوشیده بپوشم و تو شیر دادن معذبم و باید حواسم باشه با همه درد بخیه ها چطور حرکت کنم. و از همه بدتر وقتی بچه رو بعد شیر خوب می‌خوام گاز معدشو بگیرم شروع می‌کنه گریه کردم مادر شوهرم فوری میاد میگیردش می‌زاره تو آغوشی و دوتا تکونش میده بچه آروم میشه و دیگه گربه نمیکنه و شوهرم میگه ببین تا می‌ره بغل مامانم آروم میشه و مادر شوهرم هی به شوخی میگه به بچم چیه مامان زدت؟ نمیتونم باد معده بچه رو بگیرم میترسم برایش بد باشه ولی خوب چیکار کنم تا می‌ره بغل مادر شوهرم آروم میشه و تا بغل منه جیغ میز نه... دیگه داره صبرم تموم میشه حس میکنم مامان بدیم. نمی‌دونم چیکار کنم این برادر شوهرم تا دوشنبه این جاست می‌ره بعد یه برادر شوهر دیگه با خانواده چهارشنبه میان و با مادر شوهرم جمعه میرم بعد دوباره به برادر شوهر دیگه دوشنبه هفته بعد میاد و اون یکی دیگشم چهارشنبه هفته بعد .. با برنامه ای که اینا ریختن حس میکنم دارم خفه میشم ..... من تازه زاییدم درسته خودم کارامو نمیکنم ولی آخه نباید آرامش داشته باشم.....

اینجا ایران است 😂

اخی زمینی شدنش مبارک 😍

قدر مادر شوهرت و بدون 

خیلی سخته واقعا ملت که درک ندارن 

تاپیک قبلم‌ در مورد مهمون بود ریختن سرم 

امیدوارم با سر شما نیاد😂🧡

بیا توت فرنگی بردار🍓

اول از همه اينكه قدم نو رسيده مبارك عزيزم. زير سايه خدا و اها بيت باشه. 

دوم اينكه اصلا مامان بدي نيستي. چون تازه زاييدي همچين حسي داري. اينجوري فكر نكن. 

سوم اينكه دست مادرشوهرت درد نكنه كه پيشته و ازش راضيي. 

ولي برادرشوهرات كه ميان اين نظر رو دارم كه چه خوب همه با هم نبومدن و نوبتي داون ميان. به هرحال برادرزادشونه و خوشحالن. خيلي خوبه كه اومدن. ولي بخاطر اينكه معذبي نميدونم چي بگم والا. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی..... عزیزم ....کاملا درکت میکنم ، قدم نورسیده هم مبارک باشه 

کاش این رسم بردارن که تا کسی زایمان میکنه زود برن دیدن بچه 

کاش بزارن حداقل مادر بتونه از اون فشار بعد زایمان خارج بشه و بتونه سرپا بشه بیان 

بعد زایمان شرایط روحی و جسمی اوکی نیس و آستانه تحمل کمه 

همین که یکی باشه روزای اول کمک حال باشه کافیه 

نیاز به دید و بازدید نیس 

سلام 🌹

🔹 درباره گریه و آغوش بچه:

• گریه نوزاد دلیلش فقط “بلد نبودن شما” نیست. نوزادها در هفته‌های اول اغلب بی‌قراری دارند (کولیک، نیاز به تماس پوستی، تغییر محیط رحم → دنیا).
  • این که نوزاد تو بغل مادرشوهر آروم میشه، به معنای “مامان بد بودن” شما نیست. صرفاً چون اون تجربه بیشتری داره، ممکنه سریع‌تر تکنیک تکون دادن و آغوش دادن رو بلد باشه. شما هم کم‌کم یاد می‌گیرید. هیچ مادری از روز اول بلد نبوده! 💙

🔹 درباره آروغ گرفتن (باد معده):

• راه علمی: بعد از شیر دادن، بچه رو یا روی شونه بذارید (سرش بالا، پشتشو آروم ماساژ بدید) یا روی پای خودتون نیمه نشسته نگه دارید.
  • اگر آروغ نگرفت هم نگران نباشید؛ همیشه لازم نیست، بعضی بچه‌ها نیاز کمتری دارند.
  • بی‌قراری بعد شیر بیشتر به دلایل کولیک یا نیاز به تماس پوستی با مادر برمی‌گرده.

🔹 چه کار کنید؟

1. با شوهرتون خیلی آرام و بدون دعوا حرف بزنید: "من نیاز دارم الان بیشتر کنار بچه باشم و یاد بگیرم خودم کارشو انجام بدم، چون مادرم."
  2.  وقتی آرام شدید، نوزاد را در آغوش بگیرید، روی پوست‌تان بگذارید (skin-to-skin contact)؛ این کار هم برای آرامش بچه خوب است، هم پیوند شما را محکم‌تر می‌کند.

🔹 یادتان باشد:

• نوزاد شما به شما نیاز دارد؛ هیچ کسی جای مادر را نمی‌گیرد.
  • شما مادر خوبی هستید، فقط تازه شروع کردید و خسته‌اید.
  • خیلی از مادرها همین احساس “من بلد نیستم – بقیه بهترن” را تجربه می‌کنند، اما با گذشت زمان اعتمادبه‌نفس می‌آید.
  • در صورت علاقه لطفا به کانال یوتیوب doctorkoodakshoma  بپیوندید تا از مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان را در کنار هم بررسی کنیم...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1