2777
2789
عنوان

خانومایی ک اصفهان رفتن

111 بازدید | 8 پست

سلام ، خانوما میخایم بریم اصفهان ، چیا میتونم از اونجا بگیرم ب جز گز؟؟؟ عرقیجاتشون خوبه؟؟؟ و اینکه اوایل نوروز بازاری داره واسه خرید لباس اینا؟،منظورم اینه بازه پاساژ ایناش؟؟ من خریدای عیدمو میخام از اونجا بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم بله همه چی خوبه همه چی بازه بهترین جاداریدسفرمیکنیدفوق العاده عالیههههه دوستم مکان نداشتید ...

عزیزدلمی مهربون ،،، میگم من نمیهام زیاد برا هتل هزینه کنم تو چ قیمتایی میتونیم هتل بگیریم ،یا جایی ک قیمتا مناسبتر باشه ، تو ی تایپکی گفتن اصفهان عید خیلی شلوغه ،دودل شدم

عزیزدلمی مهربون ،،، میگم من نمیهام زیاد برا هتل هزینه کنم تو چ قیمتایی میتونیم هتل بگیریم ،یا جایی ک ...

خب یه شهریه که خیلی جاهای دیدنی داره وهواش خوبه همه میان هتل هم بستگی داره کجابخوای پنجرش روبه آب باشه یانه توکوچه پس کوچه هم قبوله😂😂😂

ما2نفریم شماهم تشریف بیاریدعیدرادرخدمت باشیم بخدامیگم..

پولکی خوبه 

دوغ و گوشفیل خیلی خوشمزس 

خورش ماست بخورید 

بریونی هم بخورید 

از اول دروازه دولت که شروع کنید همه مغاره ها بازن تاااا همینجوری برید انقلاب و چهارباغ و اینا

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم