2777
2789
عنوان

بچها من شرایط ارایشگاه رفتن ندارم برای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 45 پست

ای کاش با رسم شکل ب ما هم یاد میدادی🥲

خوشکل شده👌

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبهمیتونی موهاتو پایینشو چندتا فر بزرگ و قشنگ بدیبعد یه دونه از این ریسه ها هم بخری بزنی به موهات

اره با فر موافقم

ولی ریسه دیگ تایم ندارم برا خرید تاحالم نداشتم بدونم چجور نصب میشه ولی موروارید دارم از این بزرگا شاید سه تا کنار هم بزارم

مامان دوتا گل پسر

اره با فر موافقمولی ریسه دیگ تایم ندارم برا خرید تاحالم نداشتم بدونم چجور نصب میشه ولی موروارید دارم ...

آره اونم قشنگه

میکاپتم حتتتتما لایت بزن

میکاپ غلیظ نکن

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

برو اکستنشن ازین لایه ای ها

موهام ریزش شدید و وحستناک داره ولی جایی رو نمیشناسم که خیال راحتی باشه برم انجام بدم قیمتشم مناسب باشه  ترسمم از بعدش خیلی موهام کم پشته میترسم معلوم بشه 

کلاه گیسم خریدم انقدر ضایع س همه فهمیدن  منم از کم پشتی اعتماد به نفس ندارم جاریام خدمن خرمن مو دارن افاده میان و تیکه میندازن و با نگاهاشون ازارم میدن دوست ندارم بفهمن که موهای هودم نیست 

به خدا از دیوار دنبال خرید مو هستم ولی خیلی گرونه  موهای منم فر هستش و اونجا بیشتر لخت میفروشن

ای کاش با رسم شکل ب ما هم یاد میدادی🥲خوشکل شده👌

خیلی راحته 

مرسی که قشنگ دیدیش

یذره مو برای جلوی مو نگه دار

بقیشو پوش بده بعد ی دم اسبی کن 

دم اسبیو دوتیکه کن هرکدومو پیچ بده سنجاق بزن

جلوی مو هم پوش بده ی تاب بهش بده بیار عقب جمعش کن

قبل شروع کار سشوار بکش ، کرم‌مو بزن، سیو ریز کن، تافت بزن بعد مراحلو انجام بده تا تمیز شه شینیونت

الان من بدون اینا انجام دادم تمیز نشد

مامان دوتا گل پسر

اره اول موهاتو اتو کن بعد وزگیر بزن بعد شنیون بعدم تافت بزن

اره اینا دیگ باشه روز عروسی حوصله کله تافتی نداشتم😕😕

امیدوارم خیلی داغون نشم

مامان دوتا گل پسر

موهام ریزش شدید و وحستناک داره ولی جایی رو نمیشناسم که خیال راحتی باشه برم انجام بدم قیمتشم مناسب با ...

خب برو دکتر ببین علت ریزش موهات چیه اونو درمان کن 

ماینوکسیدیل رو تاحالا امتحان کردی؟

:)

خیلی راحته مرسی که قشنگ دیدیشیذره مو برای جلوی مو نگه داربقیشو پوش بده بعد ی دم اسبی کن دم اسبیو دوت ...

مرسی

خوش بگذره عزیزم♥️

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

آفرین اسی خیلی خوبه اگه با حوصله درست کنی عالیه،من تنها مدلی که میتونم به موهام بدم ،دم اسبی بستنه🤦

اره باید وقت بزارم

ی اینه هم میخواد پشتمو ببینم الان حفظکی درست کردم

این مدلا خیلی راحته از دم اسبی راحتتره

مامان دوتا گل پسر

والا بخدا هم کرم مو زدم هم تافت و یه سری فرای خودمو درست کردم وقتی کلا خشک شد موهام کلا وز شد اصلا ...

فر موهات اگر خشک شد روش روغن ارگان بزن خیلی خوب میشه

باید قلق موهات دستت بیاد

مامان دوتا گل پسر