2777
2789
عنوان

بچه ها برای دانشگاه لباس

243 بازدید | 34 پست

چه لباسی بپوشیم 🥲 شاید منم امسال ترم یک شدم بگین چی باید بپوشیم چطور لباسی بپوشم 

چون من میخواستم کفش و شلوار بخرم 

کفش مشکی بهتره؟ شلوار چه مدلی باشه با همه مانتو یا اکثر مانتوها میشه پوشید؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید💞

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

چه رشته ای چون مثلا فرهنگیان یجورپوششی داره بچهای پزشکی ی پوششی

علوم پزشکی ولی رشتتشو نمی‌دونم چی قبول میشم که بگم 

پیرا پزشکی فرض کن 

هم پیرا رو بگو هم پزشکی😂🥲فرق داره این دوتا؟

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدل های ساده بپوش

کفشت راحت باشه و اسپرت

شلوارت بستگی به مانتوت داره ولی کلا مانتو خیلی کوتاه یا هیلیی بلند شاید مناسب نباشه

تا زانو با هر شلواری که تنگ نباشه

رنگ های سبز سرمه ای طوسی خاکستری کرم

بعد برو ببین جو چطوریه دستت باز بود رنگ های دیگه هم بپوش

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اسپرت بپوش 

معمولا پیراهن که بلندیش تا زیر باسن باشه می پوشن مانتو ندیدم اصلا 

دانشگاهی که میرم حراست به لباس رنگ جیغ یا جلو باز گیر میده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

مدل های ساده بپوشکفشت راحت باشه و اسپرتشلوارت بستگی به مانتوت داره ولی کلا مانتو خیلی کوتاه یا هیلیی ...

مرسییی خیلی جامع بود بنظرم💞

مرسییی خیلی جامع بود بنظرم💞

قربونت❤️🩷

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اسپرت بپوش معمولا پیراهن که بلندیش تا زیر باسن باشه می پوشن مانتو ندیدم اصلا دانشگاهی که میرم حراست ...

منظورم همونه حالا من اسم مانتو به کار میبرم 😔 😂 

مرسی عزیزم

بری اونجا محیطش یجوریه دیگ عادی میشه برات تیپ دیگ مهم نمیشه

آخه خواستم کفش بخرم و شلوار نمی‌دونستم چی بخرم که بعد پشیمون نشم نگم ای کاش فلان کار میکردم چون هزینه ها الان سرسام‌آوره😔🥲

علوم پزشکی ولی رشتتشو نمی‌دونم چی قبول میشم که بگم پیرا پزشکی فرض کن هم پیرا رو بگو هم پزشکی😂🥲فرق ...

نه اینا فرق ندارن‌ بلند میپوشی یا کوتاه؟اگه کوتاه میپوشی یه کتونی با شلواربگ.اگ بلندمیپوشی میتونی ی مانتو بلند با شلوار مام استایل بپوشی‌  .دوس داشتی ترازتو بگو بگم تقریبا چی میاری

به نظرم ست کت و شلواری رو بگیر که هر کدوم از آیتم هاشو بتونی با بقیه آیتم ها ست کنی مثلا طوسی یا مشکی و کلا برای دانشگاه بزار

کفشات هم کفشی باشه که به همه چی بیاد کتونی مشکی یا سفید به همه چی میاد 

درکل یکی دو ست داشته باش که کت و شلوارش به هر لباس دیگه ای بیاد و محدود نباشی بعد زیادم دانشگاه لباس عوض نکن خودت اذیت میشی همین

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
نه اینا فرق ندارن‌ بلند میپوشی یا کوتاه؟اگه کوتاه میپوشی یه کتونی با شلواربگ.اگ بلندمیپوشی میتونی ی ...

مرسی عزیزم تراز کلمو نمی‌دونم چون سوابقم نیامده ولی دقیق نمی‌دونم شایددددد بین ۸۵۰۰تا۸۷۰۰ شد

به نظرم ست کت و شلواری رو بگیر که هر کدوم از آیتم هاشو بتونی با بقیه آیتم ها ست کنی مثلا طوسی یا مشک ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت