2777
2789

من امسال کنکور دادم و رتبه هنوز نیومده(تراز اومده) نتیجه بااینکه از چیزی که میخواستم کمتر میشه ولی خب باز قابل قبوله... دانشگاه دولتی شهری که میخوامو میارم

منتهی الان خونواده م گیر دادن و میگن راضی نیستیم بری یه شهر دیگه و شهر خودمون بخون(دانشگاه آزاد شهرمون)من اصلا دلم نمیخواد که بمونم و آزاد برم ولی اصرار دارن که بمون و نرو ما دلمون نمیاد تو رو تنها بفرستیم یه شهر دیگه

خلاصه که چن روزه درگیر این بحثم و خیلی نگرانم

از یه طرف آرزومه برم یه شهر دیگه و زندگی دانشجویی رو تجربه کنم و از طرف دیگه هم دلم نمیخواد خونواده م ازم ناراضی و ناراحت باشن

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ پیشنهادی؟ تجربه ای راهنمایی ایی اگه لطف کنین ممنون میشممم:)

اگه بخاطر هزینه های دانشگاه آزاده ک اینو در نظر بگیر دولتی شهر دیگه با آزاده شهر خودت یکی در میاد هز ...

نه خداروشکر مشکل هزینه نیست...بحث سر اینه که نمیزارن برم یه شهر دیگه و اصرار دارن که همینجا بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر مشکل هزینه نیست...بحث سر اینه که نمیزارن برم یه شهر دیگه و اصرار دارن که همینجا بخون

ببین آخه هرکدوم ی خوبی داره ی بدی. استقلالی که با خوابگاه شهر دبگه بودن بدست میاری ممکنه دیگه تکرار نشه. از یه طرفم دوران دانشجویی سخته فک کن از صبح تا شب دانشگاهی خسته کوفته میای همه کارات با خودته غذا لباس همه چی. اما اگه واقعا دلت با رفتنه از دست نده بنظرم منم مامان بابام به خاهرم همینارو میگفتن اما رفت تجربه کرد انگاررواقعا بزرگ شد.

ببین آخه هرکدوم ی خوبی داره ی بدی. استقلالی که با خوابگاه شهر دبگه بودن بدست میاری ممکنه دیگه تکرار ...

فکر نمیکنم سخت بگذره بهم چون تقریبا میتونم از پس خودم بر بیام و از این بابت مشکلی ندارم

دلم نمیاد اینجوری تنهاشون بزارم و ناراضی باشن...موندم چجوری راضیشون کنم چون واقعا دلم میخواد برم🥲

فکر نمیکنم سخت بگذره بهم چون تقریبا میتونم از پس خودم بر بیام و از این بابت مشکلی ندارمدلم نمیاد این ...

انشالا ب خوبی بگذرونی

بنظرم داخل انتخاب رشتت همون رشته و شهری ک میخایو انتخاب کن به کسی هم نگو. نتایج که اومد میبینن قبول شدی و یا باید بری یا بمونی پشت کنکور ک قطعاا میگن برو. من خاهرم اینجوری رفت اتفاقا الان خیلی واسش خوب شده بری قطعا ب پختگی میرسی.راجب نگرانیشونم طبیعیه عزیزم یکی دوبار اول که باهات میان برای ثبت نام دانشگاه خابگاهو اینجور چیزا محیطو ببینن دلشون نرم میشه.

انشالا ب خوبی بگذرونیبنظرم داخل انتخاب رشتت همون رشته و شهری ک میخایو انتخاب کن به کسی هم نگو. نتایج ...

قربون شما ایشالا...

منم همینو میگم ادم توی محیط بزرگتری بره و ارتباط بگیره با ی سری آدمای دیگه پخته تر و با تجربه تر میشه ، ولی خب خونواده متاسفانه وابستگی زیاد و دلهره و اضطرابی که دارن یکم اذیت کنندس

امیدوااارم🥲