2777
2789
عنوان

یچیزی بگم بخندید به بچگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 102 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه که من تو این مدت خیلی التماسش کردم که بیا همو ببینیم یک روز می اومد ی روز بهانه می آورد ی روز ...

تموم شد؟

پس قسمت خنده دارش کو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دقیقا دوستمم نیست یعنی نمیدونم چند وقته باهم حرف میزنیم تقریبا سه ساله همو میشناسیم ولی مثل جن میمون ...

فهمیدم چجوریه  خوش گذرون و گردن نگیرِ

اینا اصلا بدرد نمیخورن وقتتو هدر نده

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اولش کع فکر میکردم ازدواح میکنیم باهم دیگه 😂خودم نمیدونم چرا غمگین شد کاس کاملشو نمیگفتم شاید

هعیی

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

چیووو

گفتی ۲۴ساعت یه بار سین میزنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این ک اسم بچه انتخاب کردع بودیم و فکر میکردم ازدواح میکنیم دیگ 😂😂

اسم بچه ها چی بود حالا

چرا کات کردین

این وسط های عاشقی ما من بخاطر اینکه میخواستم امتحانش کنم رفتم به دوستش پیام دادم از قضا دوستش از من خوشش اومد و حسابی بخاطرم تلاش کرد اونم فکر کرد من با این آقا اوکی شدم در صورتی ک اینطور نبود و من به خودش گفتم بخاطر امتحان کردن تو که ببینم چقدر سرم غیرت داری اینکارو کردم اما باور نکرد اما خودشم دیگع منو نمیخواست و ازم خسته شده بود 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟