2777
2789
راجع به موش داری حرف میزنی حیوانی که تغذیش مدفوعه حیوونی که میتونه با دندوناش کل وسایلای خونرو نابود ...

قیافه اش رو دیدی چقدر مظلوم و نازه؟ اونم جون داره حق حیات داره

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

راجع به موش داری حرف میزنی حیوانی که تغذیش مدفوعه حیوونی که میتونه با دندوناش کل وسایلای خونرو نابود ...

جدی نگیر کارش همینه فقط چرت و پرت می‌گه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا فایده نداره.

فقط پفک یا پنیر یا تخمه بو داده.خیارم بد نیست.

یه تله موش از ابزاری بخر..قشنک با اب ومایع بشور که بوی دستت رو نگیره .چون موش زبله.بعد که خشک شد دستکش پلاستیک دستت کن پنیر یا پفکی که قبلا دستت بهش نخورده رو بذار رو تله تو عرض نصف روز دام میفته

خدایا امیدم به خودته

خداخیرت بده دیجی کالا ی هفته دیگه ارسال میکنه😂تا اون موقع موشه زادوولد کرده

نه عزیزم از دیوار و ترب و اینا پیدا کنی یه روزه برات میارن

بعدشم تنهایی بدون جفت چجوری زاد و ولد؟؟😂

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

اینا فایده نداره.فقط پفک یا پنیر یا تخمه بو داده.خیارم بد نیست.یه تله موش از ابزاری بخر..قشنک با اب ...

من ازین تله ها خریدم فایده نداشته. موشه اومد پنیرو خورد و رفت باز

ولی با چسب موش جواب گرفتم از داروخانه خریدم

من ازین تله ها خریدم فایده نداشته. موشه اومد پنیرو خورد و رفت بازولی با چسب موش جواب گرفتم از داروخا ...

چون گذاشتنش قلق داره عزیزم .باید پنیرو یه جوری لب تله محکم بذاری که یه ذره انرژی بذاره برای جدا کردنش وتله عمل کنه.

چسب موش اگر موش سبک باشه فابده نداره من چسب موش گذاشتم رد پاهاش مونده بود روش در رفته بود

خدایا امیدم به خودته

اینا فایده نداره.فقط پفک یا پنیر یا تخمه بو داده.خیارم بد نیست.یه تله موش از ابزاری بخر..قشنک با اب ...

چیکار کنم آخه موش کوچیکه این وقت شب چسب موش ندارم 

چون گذاشتنش قلق داره عزیزم .باید پنیرو یه جوری لب تله محکم بذاری که یه ذره انرژی بذاره برای جدا کردن ...

نه واقعا رعایت کردم اصولشو بازم به دام نیفتاد.

فکر کنم چسب موشی که استفاده کردید مونده بوده و خاصیتشو از دست داده بوده وگرنه مال من خیلی خوب بود.

اتفاقا موش کوچیک بود