2777
2789
عنوان

چرا خدا بین بنده هاش فرق میزاره

144 بازدید | 20 پست

اطرافیانمو میبینم بهترین پدر و همسر و دارن ولی من از دوتاشم شانس نیاوردم حالم از پدرم بهم میخوره اینارو از احساسات نمیگم بخدا همیشه ارزومه بمیره یادمه بچه بودم همش دستمالیم میکرد یبار اونقدر جیغ کشیدم ترسید چرا باید خدا اینقدر فرق بزاره بین بنده هاش پس من کی قراره بهترین روزامو ببینم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار نمیره هرچی ار پدر بزرگم ارث رسیده فروخته خرج کرده من خجالت میکشم که همچین پدری دارم

درک میکنم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الان بعضیا میگن امتحان الهیه نمی‌دونم چرا ما فقط امتحان داریم

چون خدا دوسمون داره باید امتحان بدیم😅😂

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

الان بعضیا میگن امتحان الهیه نمی‌دونم چرا ما فقط امتحان داریم

الان فکر میکنم دختر داییم با اینکه ازدواج کرده بازم داییم همش پشتشه ازم هشت سال بزرگتره ولی تو اون دوران بچگی همش دوست داشتم جاش باشم 

وای که اگر تو زندگی من بودی  حداقل کارم این بود که بچه نیاوردم تو این جهنم یکی دیگه رو بدبخت نکردم  اصلا چرا باید به زور بیاییم  مردن هم دست خودمون نیست  حداقل حدودی بدونیم کِی میمیریم که امید داشته باشیم

با حیوانات مهربون باش ♥️

نمیدونم بخدا همش میگه تو درکم نمیکنی تو نمیفهمی حق با تو نیست تو اشتباه میکنی از این حرفا دیگ لال شد ...

برید مشاور 

حس میکنم همسرت آدم خوبیه فقط یکم مشکل دارید

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘