2777
2789
عنوان

هنوز دارم خودخوری میکنم

115 بازدید | 5 پست

خانما حالم خیلی بده من اصن عادت ندارم این تایم بیدار باشم ولی اصلا نمیتونم بخوابم خواهش میکنم یه سر بزنید به تاپیکم یه راهکار بدید بخدا دیگه خسته شدم اگه این بار هم شکست بخورم راهی جز خودکشی ندارم تو شهر غریب

از بعد از اینکه اومدم فقط زنگ زدم بهش با گریه گفتم مامانت از خونه بیرونم کرد خیلی با لحن عصبانیت با من صحبت کرد بعدشم دیگه نه زنگ زد نه چتی حرف زدیم 

یعنی منو گذاشته کنار؟؟؟؟؟؟

من میمیریم بخدا 

اصن همش دلم حرف میزنه نمی‌دونم چیکار دارم میکنم 

عزیزم پیگیر نشو اگ بخوادت میتونه راضی کنه خانوادش رو مرد قحطی ک نیومده

نمیخواد راضی کنه 

مطمئنم الان بیشتر با من لج کرده خودمو زیر پاش قربونی کنم نمیره راضیشون نمیکنه میگه من که بچشونم نیازی بهشون ندارم تو کاسه داغ تر از آشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخواد راضی کنه مطمئنم الان بیشتر با من لج کرده خودمو زیر پاش قربونی کنم نمیره راضیشون نمیکنه میگه ...

خب بنظرم این رابطه بدردت نمیخوره خانوادش اذیت نکن گناه دارن خودتو بزار جای اون مادر

خب بنظرم این رابطه بدردت نمیخوره خانوادش اذیت نکن گناه دارن خودتو بزار جای اون مادر

من گناه ندارم؟

من داشتم دکوراسیون خونمو میچیدم کلی پیج لوازم خونه فالو کرده بودم میخواستم بخرم قبل از زمستون بریم سر خونه زندگیمون

میگفتم یذره خود شیرینی میکنم حل میشه خانوادش

حتی نذاشتن دلیل طلاقمو بگم