2777
2789
عنوان

به نظرتون منظور شوهرم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش زن به تخت نیست چون زن خودش هم لذت میبره اینجوری نیست که عین برده فقط نیاز مرد رو برطرف کنه خودش ...

خب شخصیت من با همه زن ها فرق داره من ام تا اخر عمر از ازدواج متنفرم

منظورش بیشتر تهدید بوده بنظرم. میخواسته شما رو آگاه کنه بیشتر توجه کنی. ببین متاسفانه خودار... خیلی ...

نه عزیزم شهرمون رشته منو نداره

اره خب مهمه از نظر آینده شغلیم

خوب چرا ناراحت بشی گلم تو این تایم سعی کن باهاش باشی بهش رسیدگی کن این زندگیت و خود شوهرت رو نگه مید ...

بله درست میگین

ولی تایم کاری من خیلی زیاده

صبحت ساعت ۵ باید برم

کشیکای‌طولانی و…

مشخص ک شما غیر طبیعی هستید!طبیعی ک ی ادم اوایل ازدواج نیازش بیشتر باشهخدایی شوهرت خیلی بادرک و فهمه!

اتفاقا به نظرم بی درکه که این حرفو‌زده

راستش تا حالا ۶-۷ بار گفته من ازین بحثا فراریم

ولی باور نمیکنم منظورش همچین چیزی بوده باشه

آره گلم غیر طبیعی نیستی ولی سردی من شوهرمو بعد چهارده روز میبینم از کار میاد جتی اگه روزی دوبارم بیا ...

نه من اینجوری نیستم

کارم زیاده فقط دنبال فرصتم که بخوابم

عزیزم کاملا در اشتباهی دلیلش اینه که مجردی رابزه اصلا یه حس وحال قشنگه که حریم خصوصی که هم زن عاشقتر ...

میخوام ۱۰۰سال سیاه نباشه مردی که عقلش تو شلوارشه لیاقتش تُف تو صورتشه

اتفاقا به نظرم بی درکه که این حرفو‌زدهراستش تا حالا ۶-۷ بار گفته من ازین بحثا فراریمولی باور نمیکنم ...

بی درک؟

بعد از ۱۳ و ۱۴ روز بازم رابطه نداشته باشید؟ 

نکنه شما همون کاربری هستی ک دندون پزشکی و حقوقت خیلی بیشتر از شوهرت هست؟