2777
2789
عنوان

به نظرتون منظور شوهرم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 114 پست

یه فکری بحال دانشگاهت بکن برگرد پیش همسرت. این دوری ها معمولا عواقب خوبی نداره. همسرت حق داره اگر ایشون جوان هست این تعداد دفعات براش کمه. بنده خدا دیگه واضح بهت نیازشو گفته فقط نزار وابسته به خودار.ضایی خدایی نکرده بشه که واویلاس و ترکش سختخه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردم ولی می دونم که ارزش زن فقط تو تخت نیست و برا همین از مردا متنفرم و از ازدواج و رل فراری طرف ب ...

ارزش زن به تخت نیست چون زن خودش هم لذت میبره 

اینجوری نیست که عین برده فقط نیاز مرد رو برطرف کنه 

خودشم نیاز داره 

بعدم یائسه شدن ربطی به نیاز جنسی نداره عزیزم اون سر جای خودشه 

رابطه ی جنسی هست که زن و مرد رو به هم گره میزنه و عشق بینشون رو بیشتر و بیشتر میکنه 

اگه اینجوری باشه خواهر و برادر میتونن کنارهم زندگی کنن چه نیازی هست برند ازدواج کنن؟

درسته ولی هرچیزی حدی داره

عزیزم رابطه جنسی درهفته دست کم سه روزه 

اونم کسایی که نرمال هستند 

حالا خیلیا هرروز خیلیا یک روز درمیان 

کسایی که سرد ترند در هفته یک روز و دیگه کم میشه 

والا من رابطه ی فراتر از حدی بین شما نمیبینم گلم 

اونم بعد ۱۴روز 

به نظرتون منظورش این بوده یا خیانت؟

منظورش بیشتر تهدید بوده بنظرم. میخواسته شما رو آگاه کنه بیشتر توجه کنی. ببین متاسفانه خودار... خیلی راحته و بی دردسر و خرجی هم براشون نداره خدانکنه به فیلم و اینحور مسائل اعتیاد پیدا کنن.شما حالا که دوری نباید سرسختی نشون بدی شماهم همش اظهار دلتنگی کن و سعی کن دیدارها رو زود به زود کنی. امکان انتقالی یا مهمان نداری؟ رشتتون ارزش این سختی و دوری رو داره؟

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
ینی من غیر طبیعی هستم؟

آره گلم غیر طبیعی نیستی ولی سردی 

من شوهرمو بعد چهارده روز میبینم از کار میاد جتی اگه روزی دوبارم بیاد سمتم نه نمیگم بهش و دوست دارم باهاش باشم 

البته بچه هام نمیذارند و ما دائم دنبال فرصتیم 

از هر فرصتی استفاده میکنیم

اره حتما فردا میپرسمخیلی ناراحت شدم الان

خوب چرا ناراحت بشی گلم تو این تایم سعی کن باهاش باشی بهش رسیدگی کن این زندگیت و خود شوهرت رو نگه میداره ،این بهت گوشزد کرد یعنی براش مهمی که علنی گفته و یه جور تلنگر حسابش کن وخودش هم شاید خواهان همچین چیزی که گفته نیست پس فقط خواسته به خودت بیای،،دختر خوب گفتن بهش باعث میشه روش باز بشه و همین کلمه رو بتون راحت جلوت بگه و شاید بعدها برا اذیت کردنت ازش استفاده کنه،پس بجاش بهش رسیدگی کن بزار بدونه براش ارزشمندی،،