2777
2789
عنوان

به نظرتون منظور شوهرم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی؟یعنی چی کم فهمه خب اونم برای چی زن گرفته باید درک کرد

مجردم ولی می دونم که ارزش زن فقط تو تخت نیست و برا همین از مردا متنفرم و از ازدواج و رل  فراری 

طرف باید زنش رو درک کنه فقط زمان حال نیست که خانوم ها بر اساس بیولوژیک  بدنشون  در یک سنی یائسه میشن اون موقع میخواد بره زن دوم بگیره و تحرکات بدن همسرش و حساسیت اش رو درک نکنه؟

مگه زن برده است که مجبور به برطرف کردن نیاز شوهرش باشه 

ولی الان که نه بارداره نه چیزی خب یکم بیشتر توجه کنه

بحث توجه ایشون نیست!

موضوع اینه که مخاطب این آقا یک زنه..

که ممکنه همیشه تمایل نداشته باشه!

کسی که این حرف رو میزنه(چه زن چه مرد) که اگر فلان کار رو نکنی(حالا هر چی..خریدن یه کالاست یا رابطه جنسیه یا هر چی)، میرم یه جور دیگه اوکی میکنم برای خودم..

میاد یجورایی اهرم فشار میکنه..

خیلی سربسته میگه اگه نکنی، تو نباشی، با یکی دیگه...

اینا هیچوقت نمیتونن پشتیبان و حامی باشن!

زندگی آدم هزارتا بالا و پایین داره..

دلیل نمیشه تا نشد، بگی میرم با یکی دیگه و جور دیگه!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

عزیزم اونقدری براشون مهمه که ازدواج میکنن واقعا فازتو نمیفهمم چهارده روز یکبار دوروز پیششی تازه ناز ...

خب عزیزم بخاطر شرایطم مجبورم

اونم از اولش میدونست

ولی فک نمیکردم اینقدر واضح بخواد بگه من خیانت میکنم 

ببین عزیزم اینکه این حرف رو شوهرت زده ناشی از ناراحتی و نارضایتی هست، برو باهاش منطقی صحبت کن، رابطه جنسی برای مردها از نان شب واجب تر هست، ما خانم ها متوجه نمیشم چقدر بهشون فشار میاد از لحاظ روحی وقتی نیاز داشته باشن ولی نتونن،این رابطه بهشون آرامش روحی و روانی میده، چیزی که به ما خانم ها کمتر اثر داره، در ضمن اگر شوهرت آدم گرمی هست واقعا دو روز کمه، 

خب عزیزم بخاطر شرایطم مجبورماونم از اولش میدونستولی فک نمیکردم اینقدر واضح بخواد بگه من خیانت میکنم

ولی از اولش نمیدونست که شما این دوروز هم محدودش میکنی 

تو این دوروز بنزینش رو بکش خالیش کن تا دور بعدی که میای  شارژ باشه

نیاز جنسی داره 

بله عزیزم منظورش همین بوده و داره بهت هشدار میده

ببین عزیزم اینکه این حرف رو شوهرت زده ناشی از ناراحتی و نارضایتی هست، برو باهاش منطقی صحبت کن، رابطه ...

اره فک میکنم آدم گرمی هست

نمی‌دونم

من حس میکنم اون غیر طبیعیه اخه هرچیزی هم حدی داره

مجردم ولی می دونم که ارزش زن فقط تو تخت نیست و برا همین از مردا متنفرم و از ازدواج و رل فراری طرف ب ...

عزیزم کاملا در اشتباهی دلیلش اینه که مجردی رابزه اصلا یه حس وحال قشنگه که حریم خصوصی که هم زن عاشقتر و هم مرد وابسته و عاشقتر میشه پس وجودش هرچی بیشتر بهتر

من باورم نمبشه منظورم خیانت باشه

حالا عزیزم یه سوال..

عقد هستین یا ازدواج کردین؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)