الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر دوستمم شاید 7 8 سال بعد ازدواجش باردار شد،تاژه خواهر دوستم فک میکرد بعد زایمانش نمیتونه بازم بچه به دنیا بیاره ولی همین یه ماه پیش بچه دومش هم به دنیا اومد🥺😍
اره عزیزم من دوست خاهرم اهل سنت هستن و بلوچ هستن بعد ما شیعه بعد خاهرم دوستشو خیلی دوست داشت فک کنم ۸ نه سال باردار نمیشه ب حدی ک درگیری زیاد داشتن دکتر رفتن و ... در کل داستان و ناراحتی زیاد داشتن زن و شوهر
محرم امسال خاهرم شام غریبان برای دوستش ۷۲ شمع نذر امام حسین کرد گفت تا آخر ماه خبر بارداری بشنوم ب دوستشم نگفته بود ک گفتم چرا نگفتی گفت چون اعتقاد نداره خب خلاصه خاهرم نذر کرد همین امسال و ب اخر ماه نرسیده دوستش ب خاهرم گفت بیبی چک دیده حامله فردا میرن آزمایش و رفتن آزمایش در کمال معجزه دوست خاهرم ک ایقدر دکترا گفتن نمیشه الان حاملسسس ب خاهرم گفتم بهش بگو معجزه آقای بگو معجزه امام حسینه میگ اخه اعتقاد نداره و میترسم چیزی بگه گفت خودم میخرم سال دیگ از طرفش ۷۲ شمع پخش میکنم گفتم ب خودش بگو بخره ب حاجتش رسیده خاهرم گفت نه من خودم براش نذر کردم شاید اعتقاد نداره نده خودم میدم در کل من این معجزه بار داری و امسال دیدم و خوشحال شدم هر چن اعتقادشان نیست ولی آقا آقای همس قربونش برم