2777
2789

بیایید از معجزه بارداری که دیدین یا شنیدین یا تجربه کردین بگین تا تو دلم یه نوری روشن بشه . من  رو هم دعا کنید باردار بشم 

یکی ۵سال بود باردار نمیشد تو ی جایی سفره ی حضرت رقیه بوده اینم نذر کرده بود باردار شد اسمشم گذاشت رقیه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای مامانم بعد 10 سال باردار شد

خواهر دوستمم شاید 7 8 سال بعد ازدواجش باردار شد،تاژه خواهر دوستم فک میکرد بعد زایمانش نمیتونه بازم بچه به دنیا بیاره ولی همین یه ماه پیش بچه دومش هم به دنیا اومد🥺😍

اره عزیزم من دوست خاهرم اهل سنت هستن و بلوچ هستن  بعد ما شیعه  بعد خاهرم دوستشو خیلی دوست داشت فک کنم ۸ نه سال باردار نمیشه ب حدی ک درگیری زیاد داشتن دکتر رفتن و ... در کل داستان و ناراحتی زیاد داشتن زن و شوهر 

محرم امسال خاهرم شام غریبان برای دوستش ۷۲ شمع نذر امام حسین کرد  گفت تا آخر ماه خبر بارداری بشنوم ب دوستشم نگفته بود ک گفتم چرا نگفتی گفت چون اعتقاد نداره  خب خلاصه خاهرم نذر کرد همین امسال و ب اخر ماه نرسیده دوستش ب خاهرم گفت بی‌بی چک دیده حامله فردا میرن آزمایش و رفتن آزمایش در کمال معجزه دوست خاهرم ک ایقدر دکترا گفتن نمیشه الان حاملسسس  ب خاهرم گفتم بهش بگو معجزه آقای بگو معجزه امام حسینه میگ اخه اعتقاد نداره و میترسم چیزی بگه گفت خودم میخرم سال دیگ از طرفش ۷۲ شمع پخش میکنم گفتم ب خودش بگو بخره ب حاجتش رسیده خاهرم گفت نه من خودم براش نذر کردم شاید اعتقاد نداره نده خودم میدم در کل من این معجزه بار داری و امسال دیدم  و خوشحال شدم هر چن اعتقادشان نیست ولی آقا آقای همس قربونش برم

زنداییم بد کلی دارو دکتر بلاخره بعد چندین سال بچه دار شد

ی خانومیم با زیارت اینا بعد ۱۶سال بچه دار شد

ی خانومیم فکرکنم ده سال بچه دارنشد

زیرقبه امام حسین انگار دعاکرده بود بچه دارشده بود

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون