2777
2789

یه دونه دارم. دیگه فرصت برای دومی ندارم. پسرم نه سال و نیمشه و منم سی و نه سال و دیر شده دیگه. انشالله همین یکی رو عاقبت بخیر کنم هر چند همسرم خیلی دوست داشت بچه دوم بیاریم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه دارم. دیگه فرصت برای دومی ندارم. پسرم نه سال و نیمشه و منم سی و نه سال و دیر شده دیگه. انشال ...

دوست من ماه پیش تو ۴۲ سالگی سومین فرزندش رو با فاصله ۱۱ سال به دنیا اورد خیلی هم بچش باهوشه ظاهرا

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
از اینکه سه تا دارید راضی هستید؟

خدارو شکر خونه و ماشین از خودمون داریم دوتای اولی فاصلشون کم بود بعد بزرگتر شدن دیدم خیلی تنهام سومی هم اوردم فقط کاش سه تاشون  فاصله سنیشون یع اندازه بود

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
دوست من ماه پیش تو ۴۲ سالگی سومین فرزندش رو با فاصله ۱۱ سال به دنیا اورد خیلی هم بچش باهوشه ظاهرا

چقدر عالی .پسر منم خیلی آرزو داشت. دلم براش میسوزه تنهاست ولی حس میکنم توان روحی و بدنیشو ندارم.

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
یه دونه دارم. دیگه فرصت برای دومی ندارم. پسرم نه سال و نیمشه و منم سی و نه سال و دیر شده دیگه. انشال ...

منم دوتای اولی ۲۰ و ۲۲ و سومی رو ۳۷ سالگی اوردم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شما از کمبود منابع و جنگ اینا نمیترسید؟

دیگ چیکار کنم باید دومی الان بیارم تا فاصلشون زیاد نباشه ک بعدها نمیخوام دیگ بچه بیارم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چقدر عالی .پسر منم خیلی آرزو داشت. دلم براش میسوزه تنهاست ولی حس میکنم توان روحی و بدنیشو ندارم.

اگر دوست داری بیار حتما ، هم خودت و هم همه خانواده حال و هواتون عوض میشه و مطمئن باش به خاطر عشقی که بهش خواهی داشت هم توان بدنی و هم روحی پیدا میکنی 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
منم دوتای اولی ۲۰ و ۲۲ و سومی رو ۳۷ سالگی اوردم

خدا حفظشون کنه.اذیت نشدین فاصله زیاد شد؟

خدا حفظشون کنه.اذیت نشدین فاصله زیاد شد؟

نه دیگه دخترا اینقد تع تغاریو دوست دارن اینقد که به اونا وابستست به من نیست ولی اگه فاصلشون کمتر بود مسلما برا مدرسش بهتر بود برا مدرسه یه خرده من اذیت شدم