2777
2789

خواهرم همش بهم حسودی می‌کنه گاهی اوقات منو به سخره میگیره همش خونه و ماشین خودشو میکوبه تو  سرمون خیلی ندید بدید من در آمد و وضع مالیم ازش بهتره ولی همش خودشو دسته بالا میگیره تو جمع بهم حرفهای بدی زد محل زندگیم و مسخره کرد بهم رکیک ترین حرفارو میزنه میخام از زندگیم پاکش کنم من همیشه براش مهربونم ترین خواهر بودم همش میرفتم کمکش ولی میخام از زندگیم بیرونش کنم راه حل بدین مغزم نمی‌کشه دیگ

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر خواهر ندارم یه درصد اینجوری میشد من دق میکردم اعصابم واقعا نمیکشه از خودیم بخورم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

باید مثل خودش باشی 

مهربونی رو بذاری کنار

یا ازش فاصله بگیری 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

خونش نرو ،دعوتش نکن،جایی ک اونم دعوته نرو

نمیشه قطع ارتباط کرد بخوای این کارم بکنی اطرافیان نمیزارن

فقط تا حد ممکن ازش دور باش

هر حرفی هم زد توهین کرد اصلا فک کن نمیشنوی بزار خودشون خسته کنه جوابشو نده محل نذار

خداروشکر خواهر ندارم یه درصد اینجوری میشد من دق میکردم اعصابم واقعا نمیکشه از خودیم بخورم

امشب خیلی گریه کردم آخه چرا همخون من اینطوریه

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺