یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مموریش رو زوشن کن ولی اکیدا توصیه نمیکنم نه از خودش استفاده ای کنی نه مموریش رو روشن کنی ....خودت دستی دستی داری اطلاعاتت رو میدی دست بقیه که هر جوری خواستن بعدا سواستفاده کنن
والا با نصب ایتا و روبیکا و بله و اپ های ایرانی هم به همه چی ادم دسترسی دارناگه اینجوریه که کلا گوشی ...
مشکل اپ های ایرانی نیست .... شما همه جای دنیا یه سری اطلاعات ازت دارن...با کد ملیت به عنوان شهروند تو ایران ...توی خارح از ایران با ایدی گوگل و لوکیشن و هزارتا چیز دیگه....بحث این نیست که بریم گوشی ساده دستمون بگیریم یه سری چیزا بیسیک و پایس نیازه ادم استفاوه میکنه مثلا ایمیل بسته به کار طرف ممکنه براش ضروری باشه ولی دردودل کردن و اطلاعات دادن به هوش مصنوعی حقیقتاا هیچ فایده ای نداره !حالا باز هر کسی خودش میدونه چیکارمیکنه من مظرمو گفتم