2777
2789

چه رسم هایی از مد رفته و چه رسم هایی اضافه شده.من خودم تو اکسپلور رقص شربت میبینم زیاد که نمیدونم واسه چیه.یسریا میگن واسه کام شیرینه.مگه واسه اون عسل یا نمیدونم یچی دیگه نبود؟یسریام میگن شربت نیس شرااااا به

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اه چه مسخره 

من عقد رو تالار برام گرفتن و خانواده شوهرم دادن 

حنابندون که با خودمون بود عروسی هم فامیلای بابام رسم دارن دختر خرج غذای فامیلای خودشو میده

یعتی کلا خوش به حال داماده برای همین شوهرم پرو شذ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شهرتون و قومیتتون داره مثلا ما جنوبی ها هیچ مراسمی با عروس نیست اصلا توهینه به خانواده دختر ...

من مشهدیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اه چه مسخره من عقد رو تالار برام گرفتن و خانواده شوهرم دادن حنابندون که با خودمون بود عروسی هم فامیل ...

کجایی هستین.خب اگه اونا همچین رسمی نداشتن شما از این موقعیت واسه چیزای واجب تر استفاده میکردین مثل مهمونی و غیره

بله هر شهری رسمش با شهر دیگه فرق دارهواسه همین دختر و پسر تا جایی که میشه باید از یک شهر باشن که بعد ...

مشهدیم

بستگی به شهرتون و قومیتتون داره مثلا ما جنوبی ها هیچ مراسمی با عروس نیست اصلا توهینه به خانواده دختر ...

دقیقا هییییچ مراسمی با دختر نیست همینکه افتخار میدیم باهاشون ازدواج میکنیم کافیه😁

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
کجایی هستین.خب اگه اونا همچین رسمی نداشتن شما از این موقعیت واسه چیزای واجب تر استفاده میکردین مثل م ...

چه موقعیتی؟

وای ما داماد مهمونی گرفتیم مادرشوهرم گفت ما 30 تا مهمون داریم.عمه شوهرم که باهاش قهر بود هم دعوت کرد😐😂😂😂

من بابام یه رستوران خوب براشون دو نوع غذا و میوه و سرویس چای و همه چی سفارش دادیم.موسیقی زنده با انتخاب مهمونای ما کلا باعث پرو شدنشون شد 

دقیقا هییییچ مراسمی با دختر نیست همینکه افتخار میدیم باهاشون ازدواج میکنیم کافیه😁

دقیقا چجوری بعضیا خرج عقد رو میدن؟

برای ما اصلا اینکاره فحش محسوب میشه انگار داریم منت کشی خانواده داماد میکنیم بیان عقد کنن دخترمون رو 

دقیقا چجوری بعضیا خرج عقد رو میدن؟برای ما اصلا اینکاره فحش محسوب میشه انگار داریم منت کشی خانواده دا ...

والا واسه منم قابل هضم نیست خرج عروسی میدن جهاز میدن سیسمونی میدن...

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

دوست منم نامزد کرد، مادر داماد بهشون گفته بود مجلس عروسی با ما،‌ شام با شما حتی مهمونای ما

وقتی خانواده عروس اعتراض کردن گفته بود خب ما رفتیم عروسی تک تک فامیل و شام خوردیم بالاخره باید جواب پس بدیم، اما این پس دادن با شما باشه  

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤