بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امضامو تا اخر بخون تا متوجه بشی شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا
امضامو تا اخر بخون تا متوجه بشی شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا
لابد علاقه داشته که زدهاگه شهری که میره گروهش جوخوبی داشته باشه قابل تحملهبعدشم کار براشون خیلی زیا ...
سلام عزیز ، ببخشید من چند تا از تاپیکاتون رو دیدم متوجه شدم همسرتون هیات علمی شدن و شما میخواستید بشید و نشده ، چرا من همیشه فکر میکردم التماس میکنن بیا هیات علمی شو ، چون چند سال پیش اکثر اساتید ارتوپدی شیراز انصراف دادن یا بازنشته شدن کسی داوطلب برای هیات علمی و استخدامی نبود از تعهدی ها هیات علمی برداشتن,از طرفی دیدم رتبه های برد میرن هیات علمی میشن گاها
سلام عزیز ، ببخشید من چند تا از تاپیکاتون رو دیدم متوجه شدم همسرتون هیات علمی شدن و شما میخواستید ب ...
سلام عزیزم
هنوزم اون چیزی که من میبینم خیلیا برای هیئت علمی شدن سر و دست میکشنن،هم کروه ما هم همسرم داوطلب زیاد داره ،ولی خب اونایی که شناخته شده ترن جای خودشونو پیدا کردن نمیمونن اکثرا ولی جوون تر ها خیلی راغبن