من توی دیوار آگهی گذاشته بودم و یه مرد تماس گرفت برای خریدش اولش خیلی همه چی اوکی بود تا اینکه یهو صمیمی شد و هی میگفت دردت به جانم و یجور عجیبی رفتار میکرد صمیمیت بیش از اندازه رو دلم مونده کاش بهش میگفتم خودشو جمع بکنه و به پولش احتیاج داشتم اهمیتی ندادم تا اینکه صبح قرار بود بیاد منم احساس خوبی نگرفته بودم به برادرم گفتم همراهم بیاد وقتی تماس گرفت که رسیده من گوشیو دادم برادرم که اون حرف بزنه و درجا طرف افتاد تته پته و گوشیو خاموش کرد بعدش از دسترس خارج شد بعدش با برادرم رفتیم به محل قرار گفتیم یه نگاهی بندازیم کاشکی نمیرفتیم دیدیم طرف اینجوری شده منم نگران بودم با خودم تیزبر برده بودم آقا ما هرجا میرفتیم یه سمند تاکسی میومد پشت سرمون و خب تا محل خونمون هی از این کوچه به اون کوچه رفتیم و اینقدر استرس گرفته بودم دهنم خشکه خشک شده بود و الان خیلییی نگرانم بخوام تنهایی برم بیرون اگه خدای نکرده تنها رفته بودم خدا میدونه چی میشد:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
خطم به نام برادرمه چون کلا چیزی نداره با این خط آگهی میزاریم
منظورم اینه ک چرا بیرون قرار گذاشته بودی
دیوار متاسفانه پر از مردهای بیمار شده تازگیا
هرچی میخای بفروشی از همون اول بذار داداشت یا بابات با کسایی ک تماس میگیرن حرف بزنن و بیان در خونه بگیرن ازشون
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
منظورم اینه ک چرا بیرون قرار گذاشته بودیدیوار متاسفانه پر از مردهای بیمار شده تازگیاهرچی میخای بفروش ...
اره اخه انتظار اینو نداشتم طرف مرد باشه فروش موی زنانه یه اگهیه که بیشتر زنا میان دنبالش واقعا شد تجربه و اینکه دره خونه خطرناکه یه محل نزدیک اونجا بده و هیچوقت بعد از فروشش مستقیم نرو سمت خونه