2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم هیچییی ندارم

172 بازدید | 12 پست

عروسی طرف پدریه ولی فامیل دور میشه تقریبا 

پسرخاله بابام

ماهم چون معمولا عروسی نمیریم دعوتمون نمیکنن 

تقریبا ۱۲سال میشه نرفتیم عروسی

هیچیم ندارم بپوشم 

حالا به خاطر هزینه های لباس عروسی و اینا 

بابام میگه نریم فعلا نمیتونیم خیلی خرج کنیم و...

الانم دیدم لوکیشنش باغه تالار نیس اصن قاطیه

یه لباس سرسنگین و خوشگل میخوام بگیرم قیمتشم خیلی نباشع 

تو تهران جایی رو میشناسید؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یا مدل لباس برام بفرستید شاید خیاط بدم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

با قیمت کمتر اجاره کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم عروسی دعوتم 

هر جا رفتم ۴ تومن ۸ تومن 

یکی معرفی کرد 

رفتم سعادت آباد مزون پرنس  واقعا تعجب کردم از قیمت هاش

قیمتاش دوتومن .یک تومن واقعا خوشگل هم بودند اما پیرهن و اورال بود .پوشیده نبود البته شاید میگشتم بودا من لباس کوتاه میخواستم .عالی بود

دوست داشتی و وقت داشتی سر بزن کنارش هم کفش فروشی و کیف فروشی قیمتاش ۵۰۰ .۹۰۰ عالی بود

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
من هم عروسی دعوتم هر جا رفتم ۴ تومن ۸ تومن یکی معرفی کرد رفتم سعادت آباد مزون پرنس واقعا تعجب کردم ...

مرسی♥️😊

لباس های کت و سارافون ست خوبن

اره اونام خوبن مرسی♥️

با قیمت کمتر اجاره کن

اجاره سلیقه نگه داشتنشو ندارم یچیزی میریزه روش یا یه اتفاقی میوفته واسش 

یه لباس بلند و آستین دار بدوز .دامن شم لُنگی یه چاک کوچولو تا زانو اگه پارچش مخمل باشه که به به یقه ...

برم ببینم کت و دامن بدوزم 

یا آماده بخرم

کت ودامن مخمل خوب میشه نه؟

یقه شم هفت باشه زیرشم یه تاپ بندی مشکی بپوشم یکم بالاش لختی میشه حالا یه مینی اسکارفی چیزیم میپوشم دیدم همه اوکین اونم درمیارم

از پیج بخری مناسب تره یه اورال یا کت سارافون بخر

سارافون شومیز چند وقت پیش یه حالت عقد کنون بود دعوت شدیم پوشیدم خیلی بچه گونه میشم بهم نمیاد اصن 

برم ببینم کت و دامن بدوزم یا آماده بخرمکت ودامن مخمل خوب میشه نه؟یقه شم هفت باشه زیرشم یه تاپ بندی م ...

نبابا 

کت و دامن و تاپ و....

خانومانه تر همون پیراهنه

مخمل واسه کت و دامن مناسب نیست اونم هنو پاییز نشده

کت مخمل واسه آبان یا آذر

کاربر سال۹۷م