2777
2789

مادر من یه عمر می نالید که قطع امید هستم از خونه مادرم با من و خواهرم دقیقا مثل مادرش رفتار کرد

درسته ازدواج کرده ولی رفت که رفت.انقدر روزهای تعطیل دلم می گیره که هیچکس رو ندارم برم خونه اش من خدا رو دست کم نمی گیرم ولی دلم میخواد صبر بهم بده که بتونم این بی محبتی ها رو تحمل کنم

بیا خونه من منم مثل ابجی بزرگت بغلت میکنم باهم کیک میپزیم قلیون میکشیم  غیبت میکنیم🥰

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا خونه من منم مثل ابجی بزرگت بغلت میکنم باهم کیک میپزیم قلیون میکشیم غیبت میکنیم🥰

چه مهربونی شما

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بیا خونه من منم مثل ابجی بزرگت بغلت میکنم باهم کیک میپزیم قلیون میکشیم غیبت میکنیم🥰

عزیزم ممنونم .ولی امروز یه عکس نوشته دیدم میخواستم بزارم پروفایل گفتم بی خیال دلش می‌شکنه.

نوشته بود میشود مادر داشت ولی برای بی مادری سوگواری کرد 

چه مهربونی شما

فدایت، 

خب وقتی میشه  به همین راحتی اسی شاد بشه چرا نیاد اصلا شمام بیا😂🥰

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
فدایت، خب وقتی میشه به همین راحتی اسی شاد بشه چرا نیاد اصلا شمام بیا😂🥰

قربونت بشم مهربون،خدابهت سلامتی بده♥️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم ممنونم .ولی امروز یه عکس نوشته دیدم میخواستم بزارم پروفایل گفتم بی خیال دلش می‌شکنه.نوشته بود ...

قربونت برم اشکال نداره دیگه بعضی مادرها. بخاطر گذشته خودشون این مدلی هستن شما سعی کن بهترین مادر و رفیق بچت باشی هیچ. وقت تنهاش نزاری  شانه به شانه اش باشی

قربونت بشم مهربون،خدابهت سلامتی بده♥️

گلی هستی، به شما و عزیزانت هم سلامتی بده  انشالله

آدم دلش می گیره من فقط هفته ای یه بار میرم خونه پدر شوهرم دلم برای بچه ام میسوزه

ارع واقعا ادم همدم میخواد خواهر ندارم برادرمم مهمون دار نیس 

اکثرا با بچه هام میرم بیرون راضیم چون دخترن خرید میکنیم ذوق میکنیم.چند وقت یبارم درد و دل میکنم بل دوستام 

خونه فامیلم دیگه نمیرم