2777
2789

یه گروه یا کتابی میخام که همه ایات قران رو تک به تک تحلیل تفسیر کرده باشه از لحاظ معنا نه اینکه ریشه کلمات عربی و... رو تحلیل کنه

خیلییی دوست دارم همه معنی های آیات قرآن رو بدونم ولی نه ظاهری با تحلیل بدونم مثلا روایتی داستانی یا دلیل گفتن اون آیه رو هم گفته باشند و بدونم 

کسی کتابی که اینارو داشته باشه یا تو فضای مجازی جایی که همه اینارو یجا داشته باشه میشناسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هوش مصنوعی چرا کمک نمیگیری ؟

اتفاقا به ذهنم رسید ولی میخام دقیق تر بدونم به کتاب جامع داشته باشم یا کانالی که همه رو دقیق بزاره 

تک تک نمیخام از هوش مصنوعی بپرسم 

اتفاقا به ذهنم رسید ولی میخام دقیق تر بدونم به کتاب جامع داشته باشم یا کانالی که همه رو دقیق بزاره ت ...

نپرس ازش خیلی غلط داره اون سری به من میگفت ایه 84 سوره طلاق فلان چیزو میگه....من قران رو باز کردم دیدم اصلا سوره طلاق این تعداد ایه رو نداره...بعد گفت ببخشید اشتباه گفتم ...غلطهاش خیلی جاها بهم ثابت شده

نپرس ازش خیلی غلط داره اون سری به من میگفت ایه 84 سوره طلاق فلان چیزو میگه....من قران رو باز کردم دی ...

درسته منم برا درسم ازش کمک میگرفتم همه رو قاطی میگفت 

منم میخوام لایک کن

من کتاب تفسیر نمونه رو هم پیدا کردم ولی خیلی زیادع ۲۷جلده که جلد اولش رو دیدم نزدیک نهصد صفحه بود 😅😅 ولی شروع میکنم به خوندن شاید تونستم بخونمش