2777
2789

یه ماهه محرم شدن ،میگه هرجا میریم حس میکنم خانم هارو برانداز میکنه،اینجوری نیس ک ی لحظه فقط نگاهش بیفته میگه کاملا سرتاپا نگاهشون میکنه چند بار هم بهش گفته اون زده زیرش

این خیلی اذیته، آیا عادیه؟همسرای شمام اینطورن؟خودش الان جواباتون رو میخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چی تعریف میکنم اما قول بده انجامش ندی فردا دعواتون بشه من مدیون بشم.

من تازه ازدواج کرده بودم شوهرم توپاساژ منو ول میکرد ب بهانه ی دیدن قفسه ها میفتاد دنبال زنای ک ون گنده و یلنگه بازو این حرفا منم هرچی تذکرمیدادم میگفت دارم جنسارو میبینم.

ی بار حرصم دراومد اونموقع مانتو شلوار بیشترمدبود تاالان قشنگ وسط فروشگاه شالمو بازکردم گذاشتم توکیفم مانتومم دراوردم باتیشرت شلوار افتادم جلو هی گفت چته لباستوبپوش و این حرفا گفتم خب تواینجوری دوستداری ک داری زن مردمو نگاه میکنی دیگه بزار مردمم منونگاه کنن دیگه این شد اون شد هرجامیرفتیم دست ب دست کنار من تکون نمبخورد.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اووو چ کاری خوبی کردی

اره‌ قشنگ دقت کرده بودم دنبال زنای ک ون گنده میفتاد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الان باهم مشکلی ندارید سر این قضایا

الان دیگه ۱۱سال مبگذره سنی ازمون گذشتع همه مثل هم شدن خیلی چیزا عادی شده