2777
2789

کلیپ کلاسارو از تو‌گوشی ببین فرقی نمیکنه حضوری انلاین

چون بدون کلاس یه دونه تست هم نمیتونی بزنی 🫡

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فیلم هارو نگاه میکردم . نه خوب نیست برای رتبه تاپ ولی برای رتبه معمولی اه میندازه کارو 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کلیپ کلاسارو از تو‌گوشی ببین فرقی نمیکنه حضوری انلاینچون بدون کلاس یه دونه تست هم نمیتونی بزنی 🫡

من مدرسه مجبورم برم. نصف روز مدرسه ام. نصف روز هم این کلاسای آنلاین وقتمو می گیرن اگه نگاه کنم. دیگه خودم نمی تونم بخونم. 

یا باید بری مدرسه یاهم کلاس

جفتش باهم نمیشه. بازده کلاس کنکورخب بیشتره

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

لازم نیس 

هرجا هم متوجه نشدی از روی درسنامه برو فیلم کوتاه ببین 

۳ سال دبیرستان که برای کنکور میخوندم یکبار هم کلاس نرفتم بلکه فوق برنامه های مدرسه هم پیچوندم 

چون میدونم با درسنامه میتونم برم جلو 

فقط وقت و هزینه از بین میره

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

من مدرسه مجبورم برم. نصف روز مدرسه ام. نصف روز هم این کلاسای آنلاین وقتمو می گیرن اگه نگاه کنم. دیگه ...

انلاین ببین دیگه نیاز نیست بری ثبت نام

اگ تو یه دونه تست ریاضی بزنی 

اون موقع اس میفهمی هیچی بلد نیستی 🫡😂

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من مدرسه رو مجبورم برم. مدیرمون اصلا اجازه نمیده.

منم مدیرمون اجازه نمیده ولی نمیرم برام مهم نیس

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

نه اصلا لازم نیست. مهم اینه خودت درسو خوب یاد بگیری و تست زیاد بزنی

من خودم رتبه برتر شدم زیر 1000

یدونه کلاس هم نرفتم.نه وقتشو داشتم نه پول

البته مدرسم تیزهوشان بود

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

همزمان هم درس خوندن واسه کنکور و هم نهایی سخته واقعا! بنظرم امسالت رو که دوازدهمی تمرکزت رو بزار واسه امتحانات نهایی که فوق‌العاده سختن و البته کنکور آزمایشی هم شرکت کن و به هیچ عنوان اشتباه منو تکرار نکن که هم نهایی رو خراب کردم و هم کنکور رو🙂❤️‍🩹