2777
2789
عنوان

امروز بعدظهر پسر دوستم

173 بازدید | 6 پست

.  که حسابی هوس پیتزا کرده بود،  ما رو مجبور کرد که بریم  رستوران. ساعت نزدیک  هفت بود و من معمولاً این موقع شام نمی‌خورم؛ عصرونه خورده بودم و اصلاً اشتها نداشتم. منوی رستوران هم فقط غذا داشت، نه دسر، نه نوشیدنی خاص.... منم  آب سفارش دادم.

وقتی پیتزا رو آوردن، سرآشپز گفت: «یکمی بیشتر مواد ریختم که شما هم بخورید سیر بشید.» همون‌جا با خودم گفتم چرا برای خیلیا عجیبه که یکی غذا نخوره؟ چرا همه فکر می‌کنن باید هر جوری شده یه چیزی سفارش بدی، حتی وقتی گرسنه نیستی؟یا مثلا قضاوتت میکنند

من حتی یه اسلایسم پیتزا نخوردم چون اصلا اشتها نداشتم و به خاطرپسر دوستم مجبور شدم اونجا بشینم. پیتزا خانوادگی بود  حتی کلی اضافی موند  
این ماجرا دوباره نشونم داد چقدر مصرف‌گرایی تو زندگی‌مون جا افتاده. انگار اگه چیزی نخوری یا نخری، به چشم بقیه یه‌جور عجیب میای یا حتی بی‌احترامی حساب میشه! در صورتی که غذا خوردن باید جواب به نیاز بدن باشه، نه یه نمایش اجتماعی یا اجبار.

مصرف‌گرایی فقط این نیست که بری خرید  غیر ضروری گرون کنی یا سبد فروشگاه رو پر کنی؛ تو همین چیزای کوچیک هم خودش رو نشون میده—اصرار به خوردن وقتی میل نداری، خرج کردن وقتی لازم نیست،

یه وقتایی پیش میاد بچت یه چیزی دلش میخاد ولی خودت میلی نداری چرا باید  ازت انتظاز داشته باشند که خودت هم غذا سفارش بدی وقتی حتی گرسنه نیستی؟ 

😎💚🐬

خب الکی که نمیرن رستوران

وقتی میری حتما میخوای یه چیزی بخوری وگرنه الکی میزشون را اشغال کردی. میتونستی پیتزا را بگیری و ببرید بیرون تا اون بچه بخوره

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

خب الکی که نمیرن رستورانوقتی میری حتما میخوای یه چیزی بخوری وگرنه الکی میزشون را اشغال کردی. میتونست ...

اشغال میز😐میزش چهار نفره بود خیلی خلوت بود منم نبودم میز اشغال میشد جه ربطی داره روی زمین نمیخورد دوستم ک من اصلا پیتزا دوست نداشتم

😎💚🐬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الکی که نمیرن رستورانوقتی میری حتما میخوای یه چیزی بخوری وگرنه الکی میزشون را اشغال کردی. میتونست ...

چه عجیب حرف میزنید مگه اون بچه ادم نیست که میخواد بخوره یعنی چی میز و اشغال کردی. سفارش دادن نمیشه تو کوچه بخورن چون یک نفر بوده عجب حرف هایی میزنید

چه عجیب حرف میزنید مگه اون بچه ادم نیست که میخواد بخوره یعنی چی میز و اشغال کردی. سفارش دادن نمیشه ت ...

دقیقا تازه پیتزای تک نفره نبود که راحت حملش بشه حملش کرد مگه میشه اون بچه رو ببری بیرون غذا بخوره  چه من سفارش میدادم جه نمیدادم میز اشغال میشد  ربطی به حضور من نداشت

😎💚🐬
دقیقا تازه پیتزای تک نفره نبود که راحت حملش بشه حملش کرد مگه میشه اون بچه رو ببری بیرون غذا بخوره چ ...

برای ما هم این موضوع پیش اومده مثلا خونه غذا داشتم یا بچه ها ورزش بودن و گرسنه منم میل نداشتم شوهرم هم میل نداشته به خاطری که بد نباشه من تو ماشین نشستم شوهرم بچه رو برده یا ما هم رفتیم خوردیم. یک کله پاچه هست ما مثلا ۳تا سفارش میدیم میبینه ۴ نفریم چهار تا کاسه ابگوشت میاره و اونو حساب نمیکنه من اصلا دوست ندارم برلی همین تو ماشین میشینم

برای ما هم این موضوع پیش اومده مثلا خونه غذا داشتم یا بچه ها ورزش بودن و گرسنه منم میل نداشتم شوهرم ...

میفهمم چی میگی عزیزم کار درستی میکنی متاسفانه ماشبنم پارگینیگ بود و خیلی مسافت باید میرفتم تا سوار بشم  منم مجبور شدم به خاطر بچش که همش گریه میکرد اصلا با میل خودم نرفتم  وقتی این واکنش دیدم خیلی حس بدی گرفتم اژ دوستمم عصبانی شدم حتی

😎💚🐬