2821
2789
عنوان

دلم برای پسر عموم میسوزه

347 بازدید | 13 پست

عموم خونش دو طبقه پسر عموم جدا طبقه بالا بود خودشون پایین بودن حتی مامانش غذا هم براش نمیپخت الان شنیدم مامان بابا و خواهرش رفتن یه شهر دیگه خونه اجاره کردن اینو تنها گذاشتن حتی ادرس خونشونم نمیدونه نبردنش تا حالا چجوری دلشون میاد 

چرا اینکارو میکنن علتشو میدونی 

پسر عموت چند سالشه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من حس مادری رو هنوز تجربه نکردم ولی قطعا خییییلی باید بالا باشه...

ولی حس خواهرانه رو تجربه کردم...من جونم برای داداشم میدم...خونه خودم اگه دسر، کیک و یا غذایی درست کنم که داداشم دوسداره اگه براش نبرم اون از گلوم پایین نمیره...

اون خواهر چطور دلشو داره

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

من حس مادری رو هنوز تجربه نکردم ولی قطعا خییییلی باید بالا باشه...ولی حس خواهرانه رو تجربه کردم...من ...

اصلا بگو مشکل داشته باشه مشکل روانی ادم میبره درمان نه اینکه ول کنه بره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز