2777
2789
عنوان

دلم برای پسر عموم میسوزه

226 بازدید | 13 پست

عموم خونش دو طبقه پسر عموم جدا طبقه بالا بود خودشون پایین بودن حتی مامانش غذا هم براش نمیپخت الان شنیدم مامان بابا و خواهرش رفتن یه شهر دیگه خونه اجاره کردن اینو تنها گذاشتن حتی ادرس خونشونم نمیدونه نبردنش تا حالا چجوری دلشون میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس مادری رو هنوز تجربه نکردم ولی قطعا خییییلی باید بالا باشه...

ولی حس خواهرانه رو تجربه کردم...من جونم برای داداشم میدم...خونه خودم اگه دسر، کیک و یا غذایی درست کنم که داداشم دوسداره اگه براش نبرم اون از گلوم پایین نمیره...

اون خواهر چطور دلشو داره

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
من حس مادری رو هنوز تجربه نکردم ولی قطعا خییییلی باید بالا باشه...ولی حس خواهرانه رو تجربه کردم...من ...

اصلا بگو مشکل داشته باشه مشکل روانی ادم میبره درمان نه اینکه ول کنه بره