2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24468 بازدید | 333 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نیاوران تهران هستیم حدودا دو سال پیش خریدیم خونمونو متری ۲۰۰میلیون تومن الان فکر نمیکنم زیر متری ۳۰۰ میلیون باشه.این همه پول دادیم که محله ی ادم حسابیا باشیم کیف کنیم.دقیقا ما هم توو کوچمون دوتا خونه بومی داریم که خودشون میگن ما ۲۰۰ ساله اینجاییم.با چادر گل گلی عین زمان شاه میان میشینن توو کوچه 😡تازه پسرشون شبا مست میکنه عربده کشی هم میکنه! منم هرروزززز حرص میخورم.چپ چپ نگاشون میکنم‌بلکه بهشون بر بخوره.مجبورم ب مهمونام بگم دیرتر از ۹شب بیام که اینارو نبینن آبروم بره.حق میدم بهت

بخدا دیشب گفتم خودم میزنم ب کری😆😆😆

من این مدلیشو ندیدم اما مثلا خونه قبلیمون یوقتایی اتاقم سوسک داشت هال می خوابیدم صبح پا میشدم میدیدم همسایمون روبه روم با لبخند نشسته

حریم شخصی اصلا معنای خاصی نداشت 

😂😂😂

ما نیاوران تهران هستیم حدودا دو سال پیش خریدیم خونمونو متری ۲۰۰میلیون تومن الان فکر نمیکنم زیر متری ...

حالا ما مرکز تهرانیم یه منطقه متوسط و همه کارمند طور و معمولی هستیم به قدری ساکتن و بی آزار که پاشید بیاید ساختمون خودمون نیاورانو ول کنید =))))))

حالا ما مرکز تهرانیم یه منطقه متوسط و همه کارمند طور و معمولی هستیم به قدری ساکتن و بی آزار که پاشید ...

ما هم متوسطیم والا از دیوار صدا میاد از ساختمون و کوچه نه

جز یه پسر بنگی که میاد زیر پنجره ما شبها میکشه

هزارتا هم دوست دختر معتاد مثل خودش میاره شبی یه دونه🤣🤣🤣