2777
2789

قبلاً آدمهای ک میگفتن افسرده هستند و چاق درک نمی‌کردم تا الان ک تو موقعیتشم اصلا حوصله و بدن فعالیت ندارم بچم کوچیکه امکان مهد و پیش رو امسال ندارم بیرونم نمیتونم باهاش برم چون میخواد بغل شه چیکار کنم بی سابقه تو ۳۰سال گذشته چاق شدم لطفا از تجربتون بگید. فعلا دانه چیا گرفتم ببینم حجم معده رو پر می‌کنه گفتم به برنامه هم بگید نصب کنم تو خونه ورزش کنم خودم خودمو نمی‌شناسم خوشم از بی تحرکی هس افسردگی چیره شده بهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم از وقتی بچم دنیا اومد باشگاه نرفتم.خوب چرا تو خونه ورزش نمیکنی

من افسردگی و خیلی حاد شده کلا دو شخصیتی شدم بیرون لبخند میزنم از درون پوکییدم تنمم یاری نمیکنه مدام بدن درد دارم چون تیروییدم دارم خلاصه اینکه لطفا اگه برنامه برای ورزش خونه هست بهم بگی اینقدر چاق شدم اصلا زانو درد گرفتم بخدا پرخوری هم ن

بچه شیر میدی؟

ن ولی اوضاع کار شوهرم خیلی بهم ریخته اینکه یک مدت زیاده حال خوبی نداریم و تکلیفش روشن نمیشه چند ساله استرس خرج و مخارج بچه سال دیگه . اینکه هیشکی می بچه رو بذارم پیشش برم سر کار روانی شدم تو چند ماه گذشته ۱۰کیلو چاق شدن